Neko Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Witam! Szukam jeźdźców, do których ekipy możnaby się podłączyc. Nie mam moto (póki co), mam za to garnek itd. i pytam: chce ktoś plecaka(sic!) na zloty i jakieś imprezy przygarnąc...? :( Pozdrawiam. :crossy: GG : 1913664 P.S. Tylko poważne oferty :icon_razz: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 A ja myślałem, że jak tu zaglądnę wieczorem to co najmniej dwie strony postów będzie. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 P.S. Tylko poważne oferty :crossy: :crossy: Tak bez foto pytasz? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Zajrzyj na Forum Śląskich Motocyklistów, a w sezonie podjedź np. do zamku w Chudowie (przy trasie Mikołów Gliwice), bodajże w czwartki się tam motonici zjeżdżają. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Nie ma już u nas żadnych zlotuf w tym roku niestety :) PSOdezwij się do nas wiosnę zobaczymy co da sie zrobić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neko Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Hehe..Chudów mam obcykany :) , na Śląskim też zamieściłam swoją pseudoparamatrymonialną ofertę :) Jeszcze będę krzyczec, głowa spokojna, a jak dacie radę, to pamiętajcie :) . Pozdrawiam !! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiak Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 hej:) bede o Tobie pamietac, jak tez dorobie sie motorku i bede kołowac ekipe z Gliwic,pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi