motomarek Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Po długim czekaniu na egzamin nadeszła ta piękna chwila - zaliczone!Trzeba się powoli rozglądać za sprzętem:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liliyth Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Gratuluję :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_81 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Gratuluje, jak idzie na egzamienie i ile sie czeka, pytam bo w piatek bede mial ustalenie terminu wplasnie w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomarek Opublikowano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 (edytowane) Gratuluje, jak idzie na egzamienie i ile sie czeka, pytam bo w piatek bede mial ustalenie terminu wplasnie w Poznaniu. Ja czekałem miesiąc na teorię, a po jej zaliczeniu jeszcze 2 miesiące na praktyczny. W sumie wyszło 3 miesiące :icon_twisted: Sam egzamin szybko i bez stresu. 3 razy ósemka, hamowanie awaryjne też spokojnie, do 30-40 km/h wystarczy się rozpędzić i zatrzymać się we wcześniej ustralonym miejscu. Trasa też jakoś poszła. Generalnie egzaminator chyba się spieszył :icon_twisted: Edytowane 24 Października 2008 przez motomarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Gratulacje! Wiem co czujesz :crossy: Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi