DwD Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Witam Wszystkich kolegów ,Mam pytanie Mianowicie Jaki wydech by przypasował do Hondy mb 80 , chodzi mi o wydechy które podwyszszą moc ,moze od Ns1, tzr ,albo Rs chodzi mi o to głoównie zeby lepsze rezultaty byly bo ten mój wydech troche go muli ,zakladal ktos cos do takiej Hondy prosze o odpowiedz z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 poszukaj końcówki tłumnika sportowego tzw. "przelotówka" poszukaj na allegro albo odkup od kogos doda ci lepszy glos i duzo mocy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 buahahah od kiedy to przelotowa końcówka dodaje mocy ? pierdzi i tyle. w dwusuwie największy przyrost mocy daje wymiana dyfuzora na sportowy - do mb widziałem na zagranicznych stronach typu www.50cc.nl w polsce raczej nie dostaniesz nic :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 zaloz od NS1. zakladalem taki do MBXa i chodzil o niebo lepiej, zupoelnie inny dzwiek, przyjemniejszy. jesli mowa o mocy to maszyna bedzie krecila sie o niebo wyzsze obrroty, ale nieco bedzie zamulala na niskich obrotach. tak czy siak warto, oj warto...;) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DwD Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 no wiesz założyłeś do MBXod nS1 silonik ma ten sam skok tloka pojemnosc i kąt OWK więc niedziwie sie ze lepiej chodzil a co wydech z komora rozprężną to dobry wydech....chociaz nie zawsze ja myslałem zeby wsadzic taki co do skuterów (pusty (żadnych przegród) w środku a ten tłumik jest dobry z tego co wiem do wysilonych 70ccm w skuterach LeoVince hand Made S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 wsadzenie pustego wydechu mija sie z celem i tyle. malo ze bedzie pierdzial to stracisz na mocy i tyle. i regulacje gaznika w tym momencie tez mozesz wsadzic w buty. 2T musi miec przyblokowanie na wydechu, zreszta jak chyba kazdy silnik. pzdr;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Dobry tuningowy wydech (do MB80 - wiem bo sam taką latałem parę lat temu) to kompletny wydech od dyfuzora po tłumik.Producentów jest wielu - Jollymoto, Giannelli itd. Ceny od 200 do 450 EUR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek09 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 napewno homoet jest za 119euro plus 18 kurier do Polski,jak przegladalem filmiki na googlach to duzo motorkow ma ten wydech zalozony, mysle ze byłby i giannelli za około 90euro jak do nsrki 50 jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi