Aśka Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Szanowni Państwo.Tak dla odmiany proponuję w piątek spotkać się w dawnym biker's place i skonsumować kilka piwek.Co Państwo na to? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Szanowni Państwo.Tak dla odmiany proponuję w piątek spotkać się w dawnym biker's place i skonsumować kilka piwek.Co Państwo na to? :D Hę, tego :flesje: a gdzie to jest, bo mam zaległości :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patapon Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Racławicka 99?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Aśka ale tam zawsze naćkane ludzi jak w d..ę dżazek. Trzeba stoły rezerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 ... i dodatkowo najarane, że sufitu nie widać :bigrazz: Chociaż z drugiej mańki ... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majek Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 jak się wyrobię to podjadę.ale:- do zadymionego nie wchodzę ! - piję tymbarka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 No a ja oczywiście nie sprawdziłam przedzałożeniem tematu-w piątek jest kuncert, więc będzie tłoczno i głośno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patapon Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 No a ja oczywiście nie sprawdziłam przedzałożeniem tematu-w piątek jest kuncert, więc będzie tłoczno i głośno :rolleyes: Z tą tłocznością to bym nie demonizował - zależy jaka kapela pocina. Co do głośności to polecam wycieczkę do kibla - pogłos znika i nawet słychać co kapela gra i śpiewa ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Z tą tłocznością to bym nie demonizował - zależy jaka kapela pocina. Co do głośności to polecam wycieczkę do kibla - pogłos znika i nawet słychać co kapela gra i śpiewa ;DDochodzą też głosy z zaświatów, to znaczy z damskiego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 O której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Jaka kapela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Kto będzie? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 No dobra. Sprawdźmy co to tam dają :icon_mrgreen: 19? Jakby się nie dało wytrzymać, to zawsze można się przenieść :icon_rolleyes: Halo halo! To wybiera się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 jak będę to nie wcześniej jak o 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieimbir Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 hmm.. to może ja dołącze:) o ile odnajde ..oczywiście.. mają tam imbir? :flesje: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi