WilQ_21 Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Siedzenie trochę jakby naleśnik wygląda. :biggrin: A przy montażu zwróć uwagę aby osłony boczne nie dotykały pokryw silnika bo będą okrutnie dzwoniły i "frezowały" rowki w pokrywach. Na nakrętkach osi wahacza powinny być gumowe korki (mały i duży) które niby mają zapobiegać opieraniu się o pokrywy. Pzdr. z siedzeniem to było tak jak pisałem, miał ją dziadek kolegi i sam obniżył siedzenie żeby lepiej mu było wsiąść na SHL, a o te frezy na deklach to się nie martw bo już są :biggrin: a te gumki na wahacz pewnie będę musiał skądś skołować bo nie przypominam sobie żeby były pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit1 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 No gratulejszyn :bigrazz: WilQ_21 widzę ze stajnia się powiększa, może kiedy by zorganizował wystawę motocykli w Łańcucie, u nas parę chłopaków jest co posiadają parę sztuk retro !!! Przymierzamy się w tym roku coś zorganizować !!!Może wystawę motocykli PRL :cool: !!! Jak by co to się odezwie na PW !!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Witam dziś można powiedzieć prace z SHL dobiegły końca, a wyniki widać w poniższych linkach :wink: http://www.bikepics.com/pictures/1605250/ http://www.bikepics.com/pictures/1605252/ http://www.bikepics.com/pictures/1605251/ http://www.bikepics.com/pictures/1605253/ pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Oslony lancucha brak, szklo chyba do gory nogami, i co to za dziursko przy gazniku :icon_eek: Poza tym pieknie to zrobilem :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Oslony lancucha brak, szklo chyba do gory nogami, i co to za dziursko przy gazniku :icon_eek: Poza tym pieknie to zrobilem :flesje: :icon_mrgreen: Witam osłona na łańcuch jest połowicznie trwają poszukiwania drugiej części, a jeśli chodzi o "uśmiech" to dzięki za sugestię bo nigdy nie mogłem sobie zapamiętać jak ma być :wink: a jeśli chodzi o "dziursko" to pisałem już o tym w którymś poście pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Nic by sie chyba nie stalo gdybys przypomnial skad ta dziura i dlaczego nie zmontowales oryginalnych oslon :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Śliczna. Jakiego rzędu budżet trzeba mieć, żeby zrobić tak sprzęta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Śliczna. Jakiego rzędu budżet trzeba mieć, żeby zrobić tak sprzęta ? Witam kosztów jeszcze nie podliczałem, jak to zrobię to pierwsze zapytam właściciela czy zezwala taką informację :wink: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 A co z osłonami i dziurą? :biggrin: Ta locha to pewnie jakiś skrót do gaźnika. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi