Raczek_6 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) "M4NIEK napisał:Przymierzałem Alpiny, Sidi, Gaerne, Suomy, Diadora ale niestety jak były dobre z długości to były za szerokie (lub za wysokie w podbiciu) - stopa w środku buta "latała" na boki (lub góra, dół) banghead.gif " A przymierzałeś Sidi Vertigo Corsa ?One mają regulację na podbiciu, miałem problem z dobraniem butów (mam wysoką nogę na podbiciu) wybrałem ten model jest po prostu idealny - niestety nie bardzo nadają się do dłuższego łażenia. Edytowane 22 Października 2008 przez Raczek_6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 mam wysokie podbicie i latam w Nitro są wygodne, dają radę już czwarty sezon :buttrock: nie były drogie ale ile dałem to zabij - nie pamiętam pozdro :icon_mrgreen: Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja polecam sandały z koziej pały. Tylko z Afganistanu.to daj namiar na te sandały, których używasz :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi