qurim Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 A co Wy się czepiacie RaY`a? Zazdrościcie że co tydzień ma inne moto? Ja wiem że tak jest naprawdę, i wiem czemu tak jest itd ale nie powiem. :biggrin: I nie róbcie scen bo to przykre jest. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 A gdzie ray! i jaki motocykl bedzie miał jutro? Na bank nie jawe 50 :buttrock: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 nie stac Cie! ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 nie stac Cie! ;] wole sprzet, ktory jeździ, a nie taki co trzeba go pchac non stop :eek: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi