IT_ Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 ok, to ja tez lece :notworthy: 8.15 Mc Wilanow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enoel Opublikowano 12 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 (edytowane) Jak bedzie ekipa to ja tez sie pisze tylko nie narzucajcie za duzej przeletowej :-) BadersPrzelotowa lajtowa do ustalenia rano więc sie nie martw na zapas :notworthy: ITczekałem na taki wpis Edytowane 12 Października 2008 przez enoel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 (edytowane) Mi miejsce wstepnego ustawinie na pasi zupelnie bo po przecoiwnej stronie wawy mieszkam to sprobuje dotrzec na pułkową i do tego mc tam. Napiszcie tylko o której tam bedziecie bo teraz wychodze z chaty bede gdzies o 2 w nocy dopiero to sprawdze. POZDRO :notworthy: Albo napiszcie sms na 505 782 166 to najlepiej bo raz mi sie loguje forum raz nie. a i jeszcze jedno a co myślicie o odwróceniu planu przejazdu czyli zaczac od nieproet-serock-pułtuski itd a skonczyc na lajcie wracajac juz 7 do wawy? ja jestem zdecydowanie za czym takim ale dostosuje sie do nielicznej jak na razie reszty ;-) Edytowane 12 Października 2008 przez Baders Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Czekam przed Łomiankami - nie rozpędzajcie się za bardzo co byście nie zapomnieli mnie zabrać :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Z przykrością :lalag: ODPADAM ;) ;) ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enoel Opublikowano 12 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 8.15 McD Wilanów8.30 wyjazd i o 8.45 po drodze zbieramy resztę z McD (Pułkowa 60) przy wylotówce na Łomianki raz jeszcze dla tych co przeoczyli :lalag: jakby co mój tel 500 099 573 do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Dobra bede też rano przed łomiankami czekal. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 PIERWSZY!!!!bua hhahahaahahaha :icon_biggrin: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Dotarłem, dzięki za fajną wycieczkę i sympatyczne towarzystwo, jeśli kogoś interesuje przebieg jaki zrobiliśmy to proszę bardzo 552 km. Jak pogoda pozwoli to może powtórzymy za tydzień :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Dzieki za wspolna jazda. :) pogoda mieszana ale trasa przejechana. Ja od wyjazdu z domu do powrotu zrobiłem 595 km. Wiec zgadza sie to z wczesniejszymi szacowaniami szefa wyjazdu ;-) Do nastenego!! (raczej juz w nowym sezonie) Pozdrawiam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enoel Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Dzięki za fajny dzień, super towarzystwo i wspólne latanko :) Wyjad fajny bo jego główną atrakcja była ......... jazda :( , choć jak by się ktoś pytał to zaliczyliśmy większość miejscowosci turystycznych mazur: jedwabno, szczytno, mrągowo, mikołajki, orzysz, pisz, ruciane nida Do nastepnego spotakania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Ja rowniez dziekuje :) Tereny bardzo przyjemne dla oka a trasa dla motocyklistow. Rzeczywiscie, sporo miejscowosci zwiedzilismy i troche km sie uzbieralo. Ale zlecialo szybko, tu herbatka, tam herbatka, filecik (?) z sandacza lub placek dla heretykow i wio do przodu! :( Nawet udalo mi sie juz na Modlinskiej obtrabic jednego slepego balwana, ktory chcial staranowac enoela. Chyba zapomnial, ze motocykle sa wszedzie. :) Do nastepnego! Ale to juz w 2009. Tcat zapada w zimowy sen :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Widze ze lecieliscie po trasie Olsztynek - Szczytno, pamietacie moze jak prezentuje sie trasa ? Zawsze obiecuje sobie ze sie tam wybiore po winklach polatac. Jaki stan asfaltu, zakrety, natezenie ruchu ? Dostalem juz na innym forum informacje ze jest pozytywnie, potwierdzi ktos z was ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi