Maderick Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Witam,mam problem z moim suzuki, a konkretnie jak po stoi to nie chce palić, jak jest ciepły to cyka jak ta lala, a żeby go odpalić jak jest zimny to dopiero z po pychu odpala. Stało się tak z dnia na dzień. Jestem pewien ze nie dostaje paliwa, bo jak odkręcę świece to jest sucha, nie zalana, pierwsze podejrzenie pompa paliwa, ale ten model nie ma pompy paliwa(gsx 400 E 2 cylindry)...... Może wy macie jakiś pomysł co może być grane? pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 brudny kranik, filtr powietrza, gaźniki. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toper-utl Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 (edytowane) Kranik, raczej wątpie - gdyż wtedy odpalał by na chwile, pochodził i gasł, lub nie miał by wysokich obrotów (wyższy apetyt na paliwo).Filtr powietrz - nie stało by się to z dnia na dzień.Gażnik - jak najbardziej prawdopodobne, sprawdż również świece i akumulator. Edytowane 6 Października 2008 przez toper-utl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) akumulator okey, sprawdzałem już,a dziś po południu bez problemu odpalił, wiec już nie wiem, zobaczę jeszcze jutro, i się okaże czy to poprostu syf ze stacji nie przytykał mi gaźników. pozdro Edit: 07/10: dzi znowu bez problemu odpala.... jak by się powtarzało to odkopie tematpozdro Edytowane 7 Października 2008 przez Maderick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi