Kamil Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 Witam mam zamiar niedlugo max 2 tygodnie kupić sobie taki cylinder tylko niewiem czy się opłaca ?? czy on cos daje mocy i czy na allegro jest cały zestaw czy tylko cylinder , mi sie zdaje ze zestaw ale wole 100 % pewnosci :D czekam na list z kodem z allegro a jak go dostane to zamawiam tylko doradzcie mi ;) :roll: Jestem tu nowy więc powiem kilka słów o sobie i moim sprzęcie :D :oops: ;) :D :) :) :) :D :buttrock: :buttrock: :buttrock: Mam 16 latek a rocznikowo 17 ;) :roll: Imie ; KamilMiejsce zamieszkania ; SosnowiecMoja maszyna ; Ogar 200 , niedlugo pokaze wam fotki :oops: to sobie go obadacie 8) :) , jeżdze na nim 3 lata i jest super :) sam wszystko robie jusz nawet rozkladalem sam silnik i słożyłem :DJak ktos mieszka w Sosnowcu to mozemy sobie razem pośmigać bo niemam z kim wszyscy maja zepsute motory lub ich niemają :mrgreen: Nie katujcie motorka to bedzie wam służył wiele latttttttt :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 to bedzie mniej wiecej to samo:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=9323 Ogolnie przy mocy jaka ma ogar prawie nie odczujesz roznicy, jezeli chcesz na cos koniecznie wydac kase ... zainwestuj w czesci zamienne / lakier / oleje synt. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 Jeżeli to przynajmniej będzie zwyczajny cylinder 60ccm to odczujesz przyrost mocy, ale nie licz na jakieś duże przyrosty mocy ;) A jak narazie będziesz jednym z pionierów, więc raczej nikt się niewypowie na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi