crossmen7 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Witam,sprawa jest poważna.Planuje na drugi rok najlepiej póżną wiosną wyjazd do Rumunii.Moto na pace samochodu.Mianowicie chodzi o enduro w karpatach.Poszukuje chętnych i cennych porad związanych z takim wyjazdem.Zaplecze techniczne,sanitarne,mapy itd.Posiadam EXC 525.Czekam na chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Cze..fajna sprawa - pisze bo ja latem śmigam po Stołuniu i okolicach..Szkoda, że się nie zgadaliśmy prędzej..Masz KLR jaka ja przedtem miałem...Pomyślę nad twoją pomysłem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Cze..fajna sprawa - pisze bo ja latem śmigam po Stołuniu i okolicach..Szkoda, że się nie zgadaliśmy prędzej..Masz KLR jaka ja przedtem miałem...Pomyślę nad twoją pomysłem.....Zapraszam do stoków,tam mnie znajdziesz,wystarczy że zapytasz się gdzie jest gość co ma moto KTM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Oki, w przyszłym roku będe od 1 lipca na caly miesiac..Zgadamy sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi