Skocz do zawartości

przejazdzka weekend 04-05.10.2208

pagi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

To jak z ta traska jutrzejsza? Garwolin Kurów itp?

Xylo, jako ze mozemy miec mały problem z kierunkiem, daj moze komus na pw swoj nr tel i bedziemy Cie informowac co ustaliliśmy, tak chyba bedzie najuczciwiej

PW nie chodzi, nr do mnie 504110579

Dla mnie to rybaka gdzie śmigniemy, oby miejsca zbiórki nie zmieniać.

No i dobra, dogadamy wszystko jutro

Edytowane przez k_u_b_a

Dla mnie bomba :biggrin: Dzięki serdecznie ;) :clap: :biggrin: Pozdrawiam

http://www.bikepics.com/members/modek/
w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`a

a być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życia

http://rpmauto.pl/

ja od 2,5 h w domu. trochę wcześniej musiałem sie odłączyć. dzięki wszystkim za towarzystwo i sorki za błąd w nawigacji - wyładowala się bateria w astronawigacji no i jak trzeba było się klasycznie mapą podpierać to zrobiło się zawile i po przeprawie promowej w nieszawie zamiast do płońska to trafiliśmy ponownie do włocławka.

w geriatrycznej stolicy polski zostaliśmy powitani przez mało geriatryczną panią kelnerkę, która na nasz widok, zupełnie niewiedzieć czemu, zawołała,że golonek lokal nie prowadzi. trzeba mi na dietę skoro z oczu mi golonką jedzie. generalnie, mieliśmy: rwanie, branie, wyrywania i w ogóle ciacha byliśmy. super miejsce na podreperownie nadszarpniętego wagą ego.

Jeszcze raz dzięki,

Pozdrawiam

;)

rowniez dziekuje za towrzystwo i wspolnie spedzona niedziele, bylo tak jak powninno : prosto i przed siebie

oby wiecej bylo wypadow w tak sloneczne dni - co prawda ranek byl zimny jak diabli, nawet dodatkowa koszulka mala pomogla, ale co tam... bylo prze......jezdnie :biggrin:

do nastepnego piknego weekendu (jak nie w tym to w nowym sezonie)

pzdr