MichaelO Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 daj spokój........ :icon_mrgreen: No co?:bigrazz:Jaki kolor?Ile jeszcze brakuje do dotarcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Prognozy mówią, że w tamtym kierunku ma być najgorsza pogoda... ale jeśli nie zaśpię to się stawiam na shellu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Podczas zbiorki mozna zmienic cel i jechac na Mazury, czy do Chelmna, jak pisal Kuba :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Cholera, turtel ma racje! Przeleciałem sie po iceemie, duzo lepsza pogoda bedzie na polnoc od wawki niz na poludniowy-wschod. Ten Zamość jest na amen czy bedziemy decydować jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Kondomik mam przygotowany, ale nie ukrywam, ze wolalbym jechac po suchym :icon_mrgreen: Mysle, ze jutro sie zgadamy na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Dla mnie to rybaka gdzie śmigniemy, oby miejsca zbiórki nie zmieniać. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) To jak z ta traska jutrzejsza? Garwolin Kurów itp? Xylo, jako ze mozemy miec mały problem z kierunkiem, daj moze komus na pw swoj nr tel i bedziemy Cie informowac co ustaliliśmy, tak chyba bedzie najuczciwiej PW nie chodzi, nr do mnie 504110579 Dla mnie to rybaka gdzie śmigniemy, oby miejsca zbiórki nie zmieniać. No i dobra, dogadamy wszystko jutro Edytowane 5 Października 2008 przez k_u_b_a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 ustalimy wszystk jutro rano, jak nie pogoda to napewno towarzystwo dopisze :biggrin: do jutra :flesje: pzdr :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 To gdzie w końcu pojechaliście? Ja byłem na mazurach i pogoda była przepiękna. 500km wykręcone ale niestety sam:( A miałem nadzieję na wspólny powrót :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Odwiedzilismy Wloclawek i podrywalismy 'laski' w Ciechocinku ;) Dzieki wszystkim za fajna wycieczke! Pogoda super, trzeba korzystac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Dla mnie bomba :biggrin: Dzięki serdecznie ;) :clap: :biggrin: Pozdrawiam Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Wycieczka naprawde super - wazne ze pogoda dopisala.Warto bylo wstac rano i lekko zmarznac ;) W tym Ciechocinku to narobilismy zamieszania - caly kwiat mlodziezy sie zebral :biggrin: Dzieki wszystkim za wspolna wyprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 ja od 2,5 h w domu. trochę wcześniej musiałem sie odłączyć. dzięki wszystkim za towarzystwo i sorki za błąd w nawigacji - wyładowala się bateria w astronawigacji no i jak trzeba było się klasycznie mapą podpierać to zrobiło się zawile i po przeprawie promowej w nieszawie zamiast do płońska to trafiliśmy ponownie do włocławka. w geriatrycznej stolicy polski zostaliśmy powitani przez mało geriatryczną panią kelnerkę, która na nasz widok, zupełnie niewiedzieć czemu, zawołała,że golonek lokal nie prowadzi. trzeba mi na dietę skoro z oczu mi golonką jedzie. generalnie, mieliśmy: rwanie, branie, wyrywania i w ogóle ciacha byliśmy. super miejsce na podreperownie nadszarpniętego wagą ego. Jeszcze raz dzięki, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Też dziekuję, bylo świetnie, w dodatku w drodze powrotnej jako ostatni jechalem to rolgaz miałem często do oporu odkręcony :biggrin: Ale nie udalo mi się, wii strom spalił tylko 5,5 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 ;) rowniez dziekuje za towrzystwo i wspolnie spedzona niedziele, bylo tak jak powninno : prosto i przed siebieoby wiecej bylo wypadow w tak sloneczne dni - co prawda ranek byl zimny jak diabli, nawet dodatkowa koszulka mala pomogla, ale co tam... bylo prze......jezdnie :biggrin: do nastepnego piknego weekendu (jak nie w tym to w nowym sezonie) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi