k_u_b_a Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Pagi decyduj, Twoj tematPropozycje znasz, kiedy kto moze też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 He he he właśnie sie dowiedziałem że mi też bardziej Niedziela pasuje:) ha ha ha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 no to co? niedziela????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 No dobra, czyli niedziela, kierunek Zamosc. Pagi ok? Wszyscy ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 to o której spotkanie i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 No dobra, widzę że pagi chyba na imprezie jest :buttrock: niedziela 05.10.2008 godz:8.30 na stacji Shell ul. Ostrobramska, Warszawa To jest ta stacja obok BMW AutoFus, jadąc od centrum po prawej za Promenadą, na niej jest McD Wyjazd o 8.45, baki moga byc puste, na stacji dolejecie Na miejscu wybierzemy trasę, ale ustawka przygotowana pod wylot na Zamość PS. Pagi, ja NIE PRo-WA-DZĘ! Z tyłu lata się o 20% szbciej i zawsze coś się dzieje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Chętnie bym się przyłączył, ale jak patrzę na Wasze sprzęty to mam obawy czy się utrzymam w peletonie. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 witam witamPanowie sory ale bylem tu i tam :biggrin: i nie mialem dostepu do sieci, tak jak pisal Kuba zbiorka : "niedziela 05.10.2008 godz:8.30 na stacji Shell ul. Ostrobramska, Warszawa To jest ta stacja obok BMW AutoFus, jadąc od centrum po prawej za Promenadą, na niej jest McD Wyjazd o 8.45, baki moga byc puste, na stacji dolejecie Na miejscu wybierzemy trasę, ale ustawka przygotowana pod wylot na Zamość" Wolkan przelotowkę ustalimy taka zeby pasowalo wszystkim oby tylko pogoda dopisala do jutrapzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Rigchter Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Panowie koledzyPo drodze do Zamościa polecam knajpe "Bida" jakieś 10 km przed Lublinem jadąc od wawy po prawo.Godne jadło przy niedużej sakiewce, przy ekipie powyżej 10 osób polecam korytko :biggrin: Czekam na relacje, szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) Wolkan, czy mały wii strom jest jakiś szybki? :clap: A maćkowa sieczkarnia przecież brzmi jakby miała eksplodować, więc ze strachu nie będzie cisnął :bigrazz: EDITEEE, przepraszam za zamieszanie, ale to pisałęm ja - MichaelO. Właściciel konta bartheez właśnie znajduje się w drodze do warszawy ze swoją nową R6 na przyczepce :> Edytowane 4 Października 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Może się przyłączę na kawałeczek, dopóki panowie nie rozwiną prędkości....Niestety muszę dotrzeć sztormiaka, co oznacza jazdę z haniebną prędkością....... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Oj docieranie to była porażka dobrze, że mam to za sobą. Na którym jesteś etapie?:bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Oj docieranie to była porażka dobrze, że mam to za sobą. Na którym jesteś etapie?:clap:daj spokój........ :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Dajcie namiary jak bedzie przebiagała traska :icon_mrgreen: moze sie porzyłączeKawasaki ZL 900 Eliminator to już rzadki widok. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Nie dane mi było jeszcze zobaczyc drugi egzemplarz na zywo. To jak z ta traska jutrzejsza? prawdopodobnie bedzie tak: lecimy na Zamość, czyli wyjazd z Wawy Shell Ostrobramska - Garwolin - Ryki - Lublin - Piaski - Krasnystaw - Zamość i powrot. Trasa generalnie bedzie ustalona jutro ale zapewne mniej wiecej bedzie tak przebiegala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi