Skocz do zawartości

hej.. sprowadzam swoj motocykl ze stanów.. ktoś sie podłączy?

Rekomendowane odpowiedzi

witam..

w holicy października zamierzam przesłać motocykl z USA obecnie jestem na wschodnim wybrzeżu, stan: NJ ..może ktoś ma podobne plany i chce się podłączyć w celu zmniejszenia kosztów tej przyjemności ..lub orientuje się w tym temacie? ..pomocy:)

za wszelkie informacje dziekus stokrotny

:buttrock:

mam podobne pytanie czy orientuje się ktoś może (...)

owszem, orientuje się. kilku takich pisało już w wątkach o sprowadzaniu motocykli z usa, wszystko i AFAIR wystarczająco dokładnie. tym samym odsyłam do archiwalnych postów

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

witam..

w holicy października zamierzam przesłać motocykl z USA obecnie jestem na wschodnim wybrzeżu, stan: NJ ..może ktoś ma podobne plany i chce się podłączyć w celu zmniejszenia kosztów tej przyjemności ..lub orientuje się w tym temacie? ..pomocy:)

za wszelkie informacje dziekus stokrotny

:icon_mrgreen:

Hmm szkoda, że na Ciebie nie poczekałem... Pogoda i tak do niczego, a moto dojedzie do mnie dopiero za 2 tygodnie, chociaz juz jest w urzedzie celnym. Plus jest taki, ze przywioza mi go prosto do domu i nie musze jechac 700km (obie strony) by go zdobyc. Chociaz gdybym pojechal, to mialbym go juz jutro :) Wytrzymam!

Spróbuj może ta firma co do Lezajska przesylaja, jest z NJ, bedziesz miala blisko w Polsce i moze przejdzie Ci tam cena ;) Teraz juz wiesz, ze w Czestochowie nie przechodzi :(

Zapytam brata o namiary tej firmy, moze bedzie wiedzial i odezwe sie na gg.

Powodzenia w szukaniu kompana do przesylki i do zobaczenia ;) :buttrock: