lubieimbir Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 witam..w holicy października zamierzam przesłać motocykl z USA obecnie jestem na wschodnim wybrzeżu, stan: NJ ..może ktoś ma podobne plany i chce się podłączyć w celu zmniejszenia kosztów tej przyjemności ..lub orientuje się w tym temacie? ..pomocy:) za wszelkie informacje dziekus stokrotny :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Witammam podobne pytanie czy orientuje się ktoś może jak to jest z papierami i rejestracją motocykla ze stanów głownie interesuje mnie wysokość cła jak ono jest naliczane pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 mam podobne pytanie czy orientuje się ktoś może (...) owszem, orientuje się. kilku takich pisało już w wątkach o sprowadzaniu motocykli z usa, wszystko i AFAIR wystarczająco dokładnie. tym samym odsyłam do archiwalnych postówjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 witam..w holicy października zamierzam przesłać motocykl z USA obecnie jestem na wschodnim wybrzeżu, stan: NJ ..może ktoś ma podobne plany i chce się podłączyć w celu zmniejszenia kosztów tej przyjemności ..lub orientuje się w tym temacie? ..pomocy:) za wszelkie informacje dziekus stokrotny :icon_mrgreen: Hmm szkoda, że na Ciebie nie poczekałem... Pogoda i tak do niczego, a moto dojedzie do mnie dopiero za 2 tygodnie, chociaz juz jest w urzedzie celnym. Plus jest taki, ze przywioza mi go prosto do domu i nie musze jechac 700km (obie strony) by go zdobyc. Chociaz gdybym pojechal, to mialbym go juz jutro :) Wytrzymam!Spróbuj może ta firma co do Lezajska przesylaja, jest z NJ, bedziesz miala blisko w Polsce i moze przejdzie Ci tam cena ;) Teraz juz wiesz, ze w Czestochowie nie przechodzi :( Zapytam brata o namiary tej firmy, moze bedzie wiedzial i odezwe sie na gg. Powodzenia w szukaniu kompana do przesylki i do zobaczenia ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi