sowa4 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 (edytowane) ewentualnych graczy profesjolanych po czym ich poznajesz?;] aaai jedno pytaniena stronach FF jest info, ze sobota od 11,a tutaj, ze o 10ktorej wersji sie trzymac? Edytowane 12 Listopada 2008 przez sowa4 Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ta 11 to sa jakieśtam drzwi otwarte czy coś, my mamy rezerwację na 10. I tej wersji należy się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 my mamy rezerwację na 10. I tej wersji należy się trzymać ok, bede :icon_eek: sami zawodowcy beda? Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 1. ZIGGI + 12. Aśka3. 4. Teosik + 15. wolkan6. Mod-ek7. JESUS8. elqjp9. Adam10. miro11-12.Janek + 114. Peterek (13-tka podobno pechowa jest).15. Engels16 - 17. Daniel + Monika18. Piotr19 CASTRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwintus Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 na motórach ????!!!! :) Nooooo , oto zacna idea :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) a jak z ilosci kulek? ile Wam "schodzi" na meetingach :biggrin: ? Edytowane 14 Listopada 2008 przez sowa4 Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Ja to cela nie mam i często ogień kryjący robię, więc 600 to absolutne minimum wychodzi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Ja to cela nie mam i często ogień kryjący robię, więc 600 to absolutne minimum wychodzi :bigrazz: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: No proszę to Ty niezła lufa jesteś :icon_twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Dziękuję wszystkim za miłą zabawę. Czekam na fotki. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 no calkiem milo;) mam nadzieje, ze to bedzie kolejna tradycja.... choc o tych 600 kulkach (Aśka-jak to liczylas?;)) to mit - poszlo 2000! (ale skonczylem o 16 - wcale nie ostatni) dzieki pozdrawiam Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Dzięki za fajowe zabijanie i doborowe towarzystwo :crossy: Asiu jak mogłaś :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Ja zużyłem około 800 szt ale przyznam, że trochę oszczędzałem. Raz stosując Aśki ulubioną metodę wystrzelałem cały magazynek w jednej grze. P.S. Proszę doświadczonych uczestników o komentarze dotyczące miejsca, obsługi i graczy z poza forum bo ja mam mieszane uczucia. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 u mnie do 17.30 poszło 1000 kulek, ale ostatnie to już tak na silę, na auto szarżowałem jak panowie ze speeda. A jak poszliście to się na tym w czerwonym odegrałem bo prułem dłuuuga serię do niego, zanim zszedł :D Inna sprawa że chyba przegięli z prędkością wylotową kulek bo połowę siniaków mam od tego jednego niesmiertelnego wjazdu kolesia w czerwonym, co walił serie na wszystkie strony. Aśka, szczur chory i musiałaś się nim zająć, czy budzika nie masz ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 No właśnie: Sory, nie chciałem, nie zauważyłem a i tak baran swoje robił i głupiego udawał. Trzeba było się na niego zasadzić we trzech i mu łomot spuścić poprzez ostrzegawczy magazynek wystrzelony w głowę. Może wtedy zauważyłby, że dostał. Ja nie rozumiem, co to za satysfakcja z takiej gry? A co do miejsca to trochę tam za ciasno i za ciemno jak na mój gust... Fajnie było dopóki byliśmy "sami". Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Hehe. Ja też koleżce wpakowałem ze 20 kulek na czaszkę i za kołnierz :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Tylko wydaje mi się że nawet gdyby dostał dobrego gonga z kolby to i tak by nie zrozumiał że wcale nie jest '' fajny''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi