Skocz do zawartości

Motocyklowa grupa paintballowa

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ewentualnych graczy profesjolanych

po czym ich poznajesz?;]

aaa

i jedno pytanie

na stronach FF jest info, ze sobota od 11,

a tutaj, ze o 10

ktorej wersji sie trzymac?

Edytowane przez sowa4

sowa czyha

Ja zużyłem około 800 szt ale przyznam, że trochę oszczędzałem. Raz stosując Aśki ulubioną metodę wystrzelałem cały magazynek w jednej grze.

P.S.

Proszę doświadczonych uczestników o komentarze dotyczące miejsca, obsługi i graczy z poza forum bo ja mam mieszane uczucia.

Destruction of the empty spaces is my one and only crime

u mnie do 17.30 poszło 1000 kulek, ale ostatnie to już tak na silę, na auto szarżowałem jak panowie ze speeda. A jak poszliście to się na tym w czerwonym odegrałem bo prułem dłuuuga serię do niego, zanim zszedł :D

Inna sprawa że chyba przegięli z prędkością wylotową kulek bo połowę siniaków mam od tego jednego niesmiertelnego wjazdu kolesia w czerwonym, co walił serie na wszystkie strony.

Aśka, szczur chory i musiałaś się nim zająć, czy budzika nie masz ? :P

No właśnie: Sory, nie chciałem, nie zauważyłem a i tak baran swoje robił i głupiego udawał.

Trzeba było się na niego zasadzić we trzech i mu łomot spuścić poprzez ostrzegawczy magazynek wystrzelony w głowę. Może wtedy zauważyłby, że dostał.

Ja nie rozumiem, co to za satysfakcja z takiej gry?

A co do miejsca to trochę tam za ciasno i za ciemno jak na mój gust...

Fajnie było dopóki byliśmy "sami".

Destruction of the empty spaces is my one and only crime

Hehe. Ja też koleżce wpakowałem ze 20 kulek na czaszkę i za kołnierz :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

Tylko wydaje mi się że nawet gdyby dostał dobrego gonga z kolby to i tak by nie zrozumiał że wcale nie jest '' fajny''.