castro Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 A FOTEK nie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 No właśnie, gdzie fotki? :flesje: A w oczekiwaniu na zdjęcia proponuję uzgodnic termin na nastepny wypad :lalag: Tym razem tu http://www.fragfactory.inicom.pl/oferta.php ul.Złota 72, czyli w Centrum i wszystkim blisko :) Jakoś w połowie listopada. Proponuję tym razem sobotę-15 lub 22 listopada. Jak sie ustali termin-zacznę rezerwować miejscówkę :biggrin: No i szybciutko, żeby nam wszystkiego nie pozajmowali! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Jestem za a nawet przeciw, i nawet własnie myslałem żeby zaproponować zmianę miejsca i własnie na to :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 No właśnie, gdzie fotki? :icon_mrgreen: Sami chcieliście, tym razem się nie postarałem :bigrazz: . Marne oświetlenie + marny „fotograf” = marne zdjęcia Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Nie bądź taki skromny. Fotki spoko.Szkoda że nie mogłem się z wami pozabijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Nie bądź taki skromny. Fotki spoko.Dokładnie! :) I proszę Państwa! Termin proszę ustalić! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 To nie skromność tylko samokrytyka ;) . Motocyklowa grupa paintballowa – po dwóch bitwach 2-0 dla nas ;) . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Motocyklowa grupa paintballowa – po dwóch bitwach 2-0 dla nas :biggrin: . Tym razem bede w grupie motocyklowej :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Jestem za jak najwcześniejszym terminem zabijania :icon_mrgreen: :D :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Proponuję tym razem sobotę-15 15 - No może w końcu! Była by szansa się pojawić... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 18-tego rano miałem egzamin na prawko. Niestety mimo szczerych chęci uczestniczenia w mordzie, około 15:00 nie nadawałem się już nawet na żywą tarczę :lapad: Pozwolę sobie zapisać się od razu na najbliższy termin. 1. ZIGGI :biggrin: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dobra. Jezus mnie zamorduje, ale w takim razie próbuję rezerwować na 15tego na rano.1. ZIGGI :lapad:2. Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 1. ZIGGI :lapad:2. Aśka3. Teosik + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 1. ZIGGI :)2. Aśka3. Teosik + 14. wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 No dobra. Sobota 15.11.2008 godzina 10 (pytałam? czekałam? nie było propozycji, to macie teraz za karę :icon_mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi