mierzynskim Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Chwale się. Od niedzieli stałem się baardzo szczęśliwym posiadaczem TEJ OTO SHADOWKI. Przez rok byłem uziemiony, ale w końcu było mnie stać. I co z tego, że wracałem z Poznania (wyjazd 17.00) do Krakowa (z przerwami 02.00 w nocy) przy temperaturze ok. 9st :buttrock: Mam ją teraz u siebie i mimo, iż pogoda "psia", jestem wniebowzięty :) Pozdrawiam wszystkich na dwóch kółkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luthien_Kathy Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Chwale się. Od niedzieli stałem się baardzo szczęśliwym posiadaczem TEJ OTO SHADOWKI. Przez rok byłem uziemiony, ale w końcu było mnie stać. I co z tego, że wracałem z Poznania (wyjazd 17.00) do Krakowa (z przerwami 02.00 w nocy) przy temperaturze ok. 9st :) Mam ją teraz u siebie i mimo, iż pogoda "psia", jestem wniebowzięty :D Pozdrawiam wszystkich na dwóch kółkach śliczna :) gratuluję :) każdy byłby wniebowzięty :) pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Czy to ta vt z komisu w Poznaniu, ile utargowałeś i czy faktycznie tak źle traktują kupujących, jak pisali koledzy w wątku poprzednim, w którym szukałeś vt. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Tak, to ta. Nie utargowałem wiele. Wziąłem za 15k, a co do obsługi klienta, to nie mam zastrzeżeń. Jak narazie wszystko gra i buczy (czyt. maszyna chodzi i wygląda tak jak powinna i tak jak pisano na allegro). Obsługa bardzo w porządku więc polecam. Cena rzeczywiście nie jest niska, ale sprzęt jest tego wart. Nie wiem czy zawsze tak jest, ale jak dla mnie adammotocykle.pl dostaje 5 (z małym minusem za cenę ;) ) śliczna :) gratuluję ;) każdy byłby wniebowzięty :rolleyes: Dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 No to gratuluje udanego zakupu - życzę tysięcy km bez awarii Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr23522 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Noo Brawo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1981 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Gratulacje!!! pewnie kolejny wieczór spędzony dłużej w garażu niż przy boku tej pierwszej miłości hehe :crossy: szerokości :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi