herrmannek Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Do japońskich motocykli jest dokumentacja, a do tych nie ma i taki luz się ustawia.Nie ma czy ty nie masz. W instrukcji do mojego wszystkie podstawowe dane są. A jeśli chodzi o zawory to u mnie byś zrobił 100% błąd ustawiając je na "oko". Co do podręczników serwisowych to jeśli się nie mylę w normalnym obiegu są one niedostępne bez względu na markę. Jeśli już jakieś są, to są opracowania osób trzecich i to też tylko w przypadku popularnych/masowych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex125 Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 szanowni bracia harlejowcy :icon_mrgreen: wszystko jest okej, m oj chopperek smiga jak szwajcarski zegarek, okazalo sie ze puscil zamek od zaworu ssacego. Wymienilem caly zawór - koszt 30 zł. Serdecznie dziekuje za rady! dodam tylko ze kupilem go z tym uskzodzenie za 1450 zł (podobno mial byc slilnik zepsuty) a teraz wart jest 4 000 zł :flesje:) POZDRAWIAM!! a i jeszcze jeedno :crossy: czym można wypolerować żeberka cylindra? PS: to nie chińczyk ani Japończyk tylko produkcji tajwańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Nie ma czy ty nie masz. W instrukcji do mojego wszystkie podstawowe dane są. A jeśli chodzi o zawory to u mnie byś zrobił 100% błąd ustawiając je na "oko". Co do podręczników serwisowych to jeśli się nie mylę w normalnym obiegu są one niedostępne bez względu na markę. Jeśli już jakieś są, to są opracowania osób trzecich i to też tylko w przypadku popularnych/masowych modeli. Podstawowe może, a masz pasowanie cylindra z tłokiem czy łożyska wału lub skrzyni biegów? Bo wątpię. A ja takie dane jestem w stanie uzyskać do swoich i innych motocykli japońskich. Poza tym ja nie ustawiam nic "na oko", od tego mam szczelinomierze i serwisówki. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) a masz pasowanie cylindra z tłokiem czy łożyska wału lub skrzyni biegów? Bo wątpię. A ja takie dane jestem w stanie uzyskać do swoich i innych motocykli japońskich. Poza tym ja nie ustawiam nic "na oko", od tego mam szczelinomierze i serwisówki.A po co Panu pasowania? W chińskich motocyklach po co robić jakiegoś szlifa? Regeneracja kosztuje tyle co nowe części to z ekonomicznego punktu widzenia się tego nie robi. Edytowane 18 Września 2008 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip13 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 witam. mam pytanie odnośnie choppera rex 125 1999r. chciałbym kupić bak i siedzenie i nie wiem jaki bedzie pasował. prosze o pomoc. z góry dzieki. [email protected] Pozdrawiam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Najlepiej od tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip13 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 ok. wiem że od tego modelu był by najlepszy ale SKĄD GO wziąć . [/b]GDZIE MOGĘ KUPIĆ PODOBNY BAK ŻEBY PASOWAŁ :icon_question: dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG74 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 co sadzicie o tym motorku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi