tadeo Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Witam.Mam do sprzedania t4 rok prod 91, wersja LONG, 2,4 diesel.Mam go od roku.Zarejestrowany na 9 osób, lecz niestety ma tylko 6 miejsc.Wspomaganie, centralny, ciemne szyby, hak, radio cd, opony zimowe.Auto w dobrym stanie, w marcu naprawiony blacharsko do dolnego przetłoczenia (są małe zacieki, ale nie ma rdzy i dziór)Z wad: nie działa ssanie w pompie (trzeba odpalać z odrobiną gazu, ale po rozgrzaniu jest ok), jest też spory wyciek z osłony przegubu od strony skrzyni i brakuje silniczka tylnej wycieraczki. Samochód nosi już ślady swojego wieku, ale ciągle nieźle śmiga (w poniedziałek wróciłem nim z włoch)Wszyskie materiały eksploatacyjne wymieniane na bieżąco.Gwarantuję, że nowy właściciel jeszcze nim polata.Cena jaka mnie interesuje to 8,5 tyś, ale jeśli się ktoś zdecyduje to na pewno się dogadamy. Mój tel:722 161 398 Już spszedany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi