Arni Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ja w VTR miałęm tak wyjeb*** łancuch ze sie jezdzic juz nie dawało, tez własnie z powodu dokłądnego umycia . Poprzedni włąsciciel nie dbał o łancuch, i go nie smarował..ja go wyczysciłem, posmarowałem i musiałem wymienic bo tak charatać zaczeło w nim. A łancuch od zebatek to sie dało wysoko odciagnąć w XT u mnie ale łancuch rozrządu to był ;) Matko, jak to głosno chodziło hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Nie chcac zakladac nowego tematu, chcialem podzielic sie pewnym wrazeniem. Do tej pory mialem z tylu zebatke 44, fabryczna jest 42. W zasadzie ucieszylem sie, ze zmieniam naped, bo chcialem miec seryjne przelozenia (obliczanie spalania, predkosci, itp), ale pan scigacz.pl dal dupy i dostalem 41. Moj glod jazdy jest wazniejszy niz ten 1 zab, wiec nowy naped zostal nalozony i bardzo podoba mi sie roznica tych 3 zebow. Moto jakby spokojniejsze, bardziej uladzone a w miescie nie musze tak szybko wrzucac 4 biegu. Ogolnie plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) a ja walne off topa- co z tymi zębatkami JT? Do łańcucha DID-a starczą? Czy jednak założyć sunstary? Moto jest używane turystycznie bez gumek itp :icon_evil: Edytowane 13 Września 2008 przez kiki Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 a ja walne off topa- co z tymi zębatkami JT? Do łańcucha DID-a starczą? Czy jednak założyć sunstary? Moto jest używane turystycznie bez gumek itp :icon_eek: Do sunstarow trzeba doplacic 20pln. Skoro sa drozsze to pewnie lepsze. A ze to tylko 20pln, to chyba nie ma co sie zastanawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi