suzukigt80 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Witam mam problem a mianowicie przy redukcje biegow(obojetnie czy mam 4,5,6 bieg) to do 3 biegu wszystko jest ok, natomiast nizej trzesto nie da sie zredukowac. Wtedy musze klika razy wcisnac sprzeglo i puscic i w tym samym czasie caly czas probowac redukowac i w koncu jakos sie udaje zredukowac nizej.Co na to powiecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Nieprawidlowa regulacja / zuzyty kosz sprzegla. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzukigt80 Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Nieprawidlowa regulacja / zuzyty kosz sprzegla. Adam M.nieprawidlowa regulacja?? tzn trzego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Rusz troche glowo kolego - tez sprzegla. Masz pewnosc ze calkowicie rozlacza ?Ew jakies uszkodzenie samego mechanizmu zmiany, ale wydaje mi sie to malo prawdopodobne bo bylby klopot z wszystkimi biegami. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzukigt80 Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Rusz troche glowo kolego - tez sprzegla. Masz pewnosc ze calkowicie rozlacza ?Ew jakies uszkodzenie samego mechanizmu zmiany, ale wydaje mi sie to malo prawdopodobne bo bylby klopot z wszystkimi biegami. Adam M.Tak sprzeglo na pewno dobrze rozlancza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi