sebastianC. Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Dzień dobry chciałem sobie kupić skuter ale taki żeby był szybki i nie za duży cena nie gra roli może mi ktoś doradzić? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAND Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 napisz może jaką pojemność byś chciał???po 2 to chcesz markowy czy made in china???nowy czy używany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 kolego Grand to forum reprezentuje pewien poziom i pytanie do kolegi czy interesuje go chińczyk to raczej nie na miejscu :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianC. Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Dzień dobry chciałem sobie kupić skuter ale taki żeby był szybki i nie za duży cena tak do 5000zł może mi ktoś doradzić? :bigrazz: Nie chińczyka raczej nie chce bo podobno sie psują może być używany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Polecam Piaggio ZIP, wczoraj na swoim '97osiągnąłem 90km/h dodam tylko, że to pełna seria :clap: :notworthy: :DOd zeszłego sezonu nic nie robię, tylko leję benę i olej, no i regulacje przed jesienią, ew na wiosnę przed latem. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianC. Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 napisz może jaką pojemność byś chciał???po 2 to chcesz markowy czy made in china???nowy czy używany??? Raczej 50. A co sądzicie o keeway focus (nie fakt)??Bo fakt to nowsza wersja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianC. Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 a co sądzicie o prymusie :crossy: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 do ilu chcesz go kupic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianC. Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 do ilu chcesz go kupic?? Tak naprawde mam 5500zł do dyspozycji a ostatechna decyzja to keeway huricane chyba że ktoś poda mi lepszą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) używany speedfight 2 LC a jeżeli musi być jakiś nowy to jedynie kymco. Żadnego innego chińczyka Edytowane 27 Października 2008 przez Krzysnik363 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 A przymierzales sie do skutera? Jesli jestes wysoki moze byc Tobie niewygodnie... Wez i ta kwestie pod uwage - nie ma sensu kupic czegos i zle sie czuz w trakcie jazdy bo tu wasko, tu za malo miejsca... Ja proponuje Peugeot Elyseo - sa rozne wersje, 50 jest ok - pali ok 3 litrow, wygodna kanapa dla dwoch osob, spory schowek (wejda dwa jety!). Mam i jestem bardzo zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam Co powiecie na temat Keeway Hurricane obecnie nowa sztuka z 2008 u delaera z 2999. Szukam coś w tej kwocie dla syna, ale na skuterach się nie znam. Co lepiej takiego nowego Węgra czy szukać śmiganego Piaggio Zipa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Lepiej brać Piaggio. Bardzo prosty i niezawodny. "Huragan" jest niesamowicie poblokowany. Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi