Gość Wojtas Opublikowano 13 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2004 Heh :!: Cypherius mamy te pomysły :) :puchar: dla naspozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 Wojtas bo tak trzeba :) zaloze sie ze jest jakis fabryczny sprzet do takich czynnosci :) kto nie kombinuje ten nie pojedzie :) I tyczy sie to nie tylko motorkuff :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Niepopsułym tylko gościu porozkręcał mi cały motor i założył sprzęgło, ja zawiozłem graty do lakierowania itp.Niemiałem czasu żeby samemu bawić się z tym wszystkim. Dopiero pod koniec wakacji miałem luz i mprzy jawce robiłem już sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Z3US zrobiles cos jeszcze przy jawce ? pytam z ciekawosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 Zrobiłem nową instalację, czyli mam kierunki, światło stop i porządny klakson. Coś tam jeszcze robiłem, ale to już drobne poprawki :buttrock: Teraz zajmuje się silnikiem, czyli zakładam zestaw tuningowy, polerka kolanka przy gaźniku i polerka kanałów cylindra. Jeśli efekt będzie mizerny to będe musiał zrobić coś więcej. Zmieniłem też zębatkę na z12. Niestety jeszcze nie jeździłem z nią po ulicy. ALe może dzisiaj pośmigam bo pogoda ładna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 hmmmmostatnio - w sobotetez nad tym troche roboty byloale sposobem sie doszlo do tegojak na poczatku wyjebało zawleczke to z 40 min z kumplem szukalismy - az w koncu koles znalazl taka gdzies od kseroale latwa robota to to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi