Bobinho7 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Czesc mam taki problem wyskakuje mi 5 bieg jak trzymam noga do gory to siedzi ale po jakims czasie wyskoczy nie wiem jak sie do tego zabrać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Hmm nie wiesz jak sie zabrać a bez mechanika nie obędzie się. W skrzyni to może być wodzik lub zaokrąglone zęby boczne trybów. W winę aparatu wątpię bo jak nie działa 5'tka to i inne biegi by miały problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek29 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 na 90% wodzik jak mozesz odp co było jesli juz zrobiłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hondziak Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Bez mechanika sie nie obejdzie...Jak juz chcesz to sam robic to troche roboty masz...Ja obstawiam na wodzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi