Skocz do zawartości

Motor z ubezpieczalni?

fudi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ktoś już to podesłał na policję, czy ja mam to zrobić?

chyba dotychczas nikt nie próbował :rolleyes: w każdym razie ja się z takim przypadkiem nie spotkałem

podsyłaj, Waść. daj znać jakie efekty, może jest szansa chociaż po części usunąć z oficjalnej sprzedaży prawie nowe motocykle "bez prawa rejestracji"

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Napisz wiec Mycior jak to jest mozliwe. Oszczedzisz niewinnym sprzedawcom oskarzen o paserstwo.

Jak jak to moazliwe.Poprostu znam takie miejsca w EU gdzie mozna kupic moto bez kluczyków i bez mozliwosci rejestracji.Masz na to fakturke i wszystko jest legalnie. Ot cała historia, chyba nie myslisz ze ci na tacy zapodam dresy tych miejscówek :clap:

pzdr

No, adresy mi nie potrzebne. Ale liczylem na opis. Nie miejsca tych "miejscowek" ale proecesu ktory powoduje ze taka operacja jest mozliwa i legalna. Nie wiem tez dlaczego takie miejsce jest owiane tajemnica, skoro wszystko jest w porzadku?

Zreszta, skoro jest faktura, to i mamy dokument. Nie sadze zeby tutaj sprzedajacy chcial wystawic fakture.

Nie wiem tez dlaczego takie miejsce jest owiane tajemnica, skoro wszystko jest w porzadku?

Jest jeden tylko powód - pieniążki :)

Zreszta, skoro jest faktura, to i mamy dokument. Nie sadze zeby tutaj sprzedajacy chcial wystawic fakture.

Moze moto legalnie kupione ,ale sprzedane na lewo wiec nie chce koles spisac umowy.

pzdr

Napisal mi ze prawie wszystkie moto z ubezpieczalni nie posiadaja kluczykow. JESTEM PEWNY ZE JEST KRADZIONY !

Jak z UK to napisał Ci prawdę, powinien tylko miec fakturkę i na tym kończą się papierki

Ach ten Radom :wink:

SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: