jeszua Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 ktoś już to podesłał na policję, czy ja mam to zrobić? chyba dotychczas nikt nie próbował :rolleyes: w każdym razie ja się z takim przypadkiem nie spotkałempodsyłaj, Waść. daj znać jakie efekty, może jest szansa chociaż po części usunąć z oficjalnej sprzedaży prawie nowe motocykle "bez prawa rejestracji"jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 spokojnie ludziska spokojnie. Na jutro moge wam załatwić moto bez dokumentów bez kluzyków z legalnego źródła. Nie mowie ze to moto jest z legalnego źródła ,ale moze być. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Z tego co wiem to w UK na aukcjach firm ubezpieczeniowych można kupić sprzęty bez kluczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Napisz wiec Mycior jak to jest mozliwe. Oszczedzisz niewinnym sprzedawcom oskarzen o paserstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Napisz wiec Mycior jak to jest mozliwe. Oszczedzisz niewinnym sprzedawcom oskarzen o paserstwo. Jak jak to moazliwe.Poprostu znam takie miejsca w EU gdzie mozna kupic moto bez kluczyków i bez mozliwosci rejestracji.Masz na to fakturke i wszystko jest legalnie. Ot cała historia, chyba nie myslisz ze ci na tacy zapodam dresy tych miejscówek :clap: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 No, adresy mi nie potrzebne. Ale liczylem na opis. Nie miejsca tych "miejscowek" ale proecesu ktory powoduje ze taka operacja jest mozliwa i legalna. Nie wiem tez dlaczego takie miejsce jest owiane tajemnica, skoro wszystko jest w porzadku? Zreszta, skoro jest faktura, to i mamy dokument. Nie sadze zeby tutaj sprzedajacy chcial wystawic fakture. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Nie wiem tez dlaczego takie miejsce jest owiane tajemnica, skoro wszystko jest w porzadku? Jest jeden tylko powód - pieniążki :) Zreszta, skoro jest faktura, to i mamy dokument. Nie sadze zeby tutaj sprzedajacy chcial wystawic fakture. Moze moto legalnie kupione ,ale sprzedane na lewo wiec nie chce koles spisac umowy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Napisal mi ze prawie wszystkie moto z ubezpieczalni nie posiadaja kluczykow. JESTEM PEWNY ZE JEST KRADZIONY !Jak z UK to napisał Ci prawdę, powinien tylko miec fakturkę i na tym kończą się papierkihttp://allegro.pl/item430718779_kawasaki_er_5_okazja.htmlAch ten Radom :wink: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi