Merh Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 yyy..sliczni sa ci koszulkowie.jam dumien i pelen podziwu za sprawnosc dzialania.podziekowania sle w imieniu swoim i Lonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 ja bym chiał tabliczke , co mam robic by ja miec ? było ze tabliczki bede jak sie przekaze do merha , pisałem i nic...to moze wkoncu jakas żeczywista instrukacja jak ja uzyskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Jak tam sprawa stoi z drugą partią? Będzie można odebrać na w sobotę w Lubartowie? :icon_mrgreen: Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Znaczy sie dla mnie tez juz jest ???` :icon_razz: Fajnie. :) Z racji tego ze mnie w Borkach nie bylo a tabliczke odebral Belgu :D .... mam teraz pytanie techniczne ... komu trzeba kase oddac ??? I w jaki sposob ??? ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Dogadaj się z kimś... Ja mieszkam w Lubartowie, ale studiuje w Warszawie wiec w razie co to mogę podrzucić tabliczkę do Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camaro210 Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 witam,jak by dało rade?tez bym chciał tabliczke z napisem ZWIERZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 (edytowane) WITASKI DZIUBASKI!!! :icon_twisted: Zamówione wcześniej tabliczki są już gotowe :banghead: Podaję nicki z tabliczek ,które odebrałam:1. MERH2. MYCIOR3. ToBi4. RAPTOR5. HELLBOY6. SZALEJ7. WALDI8. YAMASZA9. WAGABUNDA10. BATMAN11. MŁODY12. PARUZEL13. CHUDY14. ZWIERZ15. ASTRA11516. AGNIESZKA17. PALEC18. MAREK ( Kowala)19. Belgu20. Selvin21. Pictuska Pozdrawiam --- Joaśka :icon_twisted: :crossy: PEES Majkelpl - za Ciebie zapłacił Belgu w Borkach Komu wysłać ,kto odbierze sam proszę się określić bo już za minutkę zamykam budkę z tabliczkami i będziecie sobie radzić sami :icon_razz: Cena tabliczki to 5 zł za sztukę + ewentualne koszty wysyłki Edytowane 24 Października 2008 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 PEES Majkelpl - za Ciebie zapłacił Belgu w Borkach No w koncu ktos mi odpowiedzial kto zaplacil :crossy: Nawet belgu jak odbieralem tabliczke, nie wiedzial kto zaplacil :flesje: Dzieki bardzo :crossy: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 a ja mam takie male pytanie: czy jakbym ladnie poprosil to dla mnie tez udaloby sie wyrobic tabliczke "OSMUL"?? i przeslalby mi ja ktos za pobraniem czy cos?:crossy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 siemka siemka ;] gdzie mogę odebrać to cudo ? xDtylko najlepiej w niedziele lub przyszxły tydzień ;]pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 to jak tabliczka po 5 zł to ja też bym wziął z napisem szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 WITASKI!Kolejna partię tabliczek zamówimy w poniedziałek i pewnie we środę 29.10.2008r. będą do odbioru.O wszystkim napisze w temacie. Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 WITASKI!Kolejna partię tabliczek zamówimy w poniedziałek i pewnie we środę 29.10.2008r. będą do odbioru.O wszystkim napisze w temacie. Pozdrawiam --- JoaśkaZ góry dzieki za zamówienie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 No to cacyy!!! Ja juz czekam na moja. Dzieki serdeczne pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 ILE KOSZTUJE przesyłka TEJ TABLICZKI BO mógł bym ją odebrać sam ale nie wiem kiedy jest jakiś zlot albo spotkanie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi