m.rozanski Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Witam!mam od niedawna ww motorek lecz mial do regulacji gaznik. na poczatek wykrecilem go i calego wyczyscilem. mial dosc sporo syfu w sobie. niestety nie moge sobie poradzic z regulacja... w internecie nie znalazlem jak zrobic cala regulacje od poczatku do konca... motorek jest z 93r i jest to gaznik hitachi. czy ktos bardziej doswiadczony odemnie moglby cos o tym napisac? z gory dziekuje wszystkim za pomoc. pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 gaznik hitachi. Powodzenia .... największe gówno z jakim się spotkałem. Nie chce Cie straszyć, ale zabawa z nim nie jest taka prosta. Co więcej, czasami pozornie jest wszystko ok, a nie chodzi, strzela w wydech, prycha itp. Szukaj dobrego serwisu i koniecznie kogoś kto zna właśnie TĘ A NIE INNĄ konstrukcję. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson-73 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Zobacz na www.virago.com.pl kolega z Cieszyna jest dość dobry i opisał cały gaźnik krok po kroku co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.rozanski Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 jestem juz na tym forum od dluzszego czasu. niestety jest tam tylko opis gaznika. a o regulacji tyle co kot naplakal i nie da sie niz z tym zrobic. myslalem ze tutaj cos sie dowiem... glowne objawy to takie ze swiece sie robia ciemne z nagarem i silnik nie reaguje plynnie na maetke. tzn chodzi o to ze nie mozna minimalnie przyspieszyc. da sie troszeczke gazu nie ma reakcji a jak troche wiecej to jest delikatne szarpniecie... dzieki za zainteresowanie tematem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi