IT_ Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 o której wyruszamy i skąd? jesli na Sandomierz to moze tak jak ostatnio, Orlen przy Warszawskiej w Konstancinie o 8 rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 ja również jestem chętny na :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 To gdzie lecicie ? na Sandomierz. Mi bardziej podoba się opcja Ruciane-Nida. A jak nie to postaram sie z wami polecieć gdziekolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 A może McDonald na Powsińskiej, mała czarna i w droge :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Sorry ze wam w temat wchodze, ale własnie objezdziłam i Bałtów i Kurozłęk i okolice i wyrazam swoja subiektywna opinie:Kurozwłeki... cóz troche zwierzatek jest motorem da sie wjechac tylko na posesje po piachu i zwirku , knajpa drogo i do dupy i jeszcze długo sie czeka, do bizonów trzeba isc spory kawałek(na moto sie nie da), ocena bardzo srednia Bałtów sam wjazd super , miejsce urokliwe, Nie polecam wchodzenia na teren parku jurajskiego, wstep 14zł zwiedzania góra 10 minut, plastilowe dinozaury, moim zdaniem najlepiej bawia sie tam matki z dziecmi bo to dla nich głównie atrakcja. i to by było na tyle pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Sorry ze wam w temat wchodze, ale własnie objezdziłam i Bałtów i Kurozłęk i okolice i wyrazam swoja subiektywna opinie:Kurozwłeki... cóz troche zwierzatek jest motorem da sie wjechac tylko na posesje po piachu i zwirku , knajpa drogo i do dupy i jeszcze długo sie czeka, do bizonów trzeba isc spory kawałek(na moto sie nie da), ocena bardzo srednia Bałtów sam wjazd super , miejsce urokliwe, Nie polecam wchodzenia na teren parku jurajskiego, wstep 14zł zwiedzania góra 10 minut, plastilowe dinozaury, moim zdaniem najlepiej bawia sie tam matki z dziecmi bo to dla nich głównie atrakcja. i to by było na tyle pzdr dzięki za opinie, a byles moze w tym labiryncie co jest w kurozwękach? To moze polecimy do tych "Kurozwęk" zaliczyc i obejzec dla zasady i potem jak Kuba pisal do Sandomierza na obiad i moze jak czas pozwoli oblukac ciekawe miejsca?Bałtów zdecydowanie jednak odpada w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 To ruciane odpada jak rozumiem ? PS jaką przelotową planujecie ? Bo jeśli więcej niż 140 to ja może innym razem się z wami wybiorę - bez owiewek na dłuższą trasę męczy tak naprawdę więcej niż 120 :)Pytam bo leci ekipa z którą w większości nie miałem jeszcze okazji śmigać. pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Trzeba pytać Kuby, ona jak leci z żoną to wariuje :) :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Jesli teraz Sandomierz to Ruciane mozemy zaliczyc za tydzien :buttrock: Kuba lata tak, ze jedni nie zbieraja zakretow a innym zaczyna brakowac paliwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 To ruciane odpada jak rozumiem ? PS jaką przelotową planujecie ? Bo jeśli więcej niż 140 to ja może innym razem się z wami wybiorę - bez owiewek na dłuższą trasę męczy tak naprawdę więcej niż 120 :buttrock:Pytam bo leci ekipa z którą w większości nie miałem jeszcze okazji śmigać. pzdrR spokojnie - ja tez nie mam owiewek.Jak jechalismy z Kuba to poprostu ustalilismy przed droga z jaka predkoscia jedziemy i tak staralismy sie jechac (wiadomo czasem ktos sie wyrwie i szybciej pojedzie,ale potem paliwa mu zabraknie :banghead: ) i wlasnie jechalismy 120km/h czasem na prostej 140km/h a czasem i szybciej :) ,ale to chwilowo wiec nie ma problemu, jak cos przeciez zwolnimy i poczekamy ,ale watpie aby to bylo konieczne,mysle ,ze ruch uliczny nie pozwoli na przekraczanie 120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Ja poniżej 180 km/h nie schodze :) :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 To ruciane odpada jak rozumiem ? PS jaką przelotową planujecie ? Bo jeśli więcej niż 140 to ja może innym razem się z wami wybiorę - bez owiewek na dłuższą trasę męczy tak naprawdę więcej niż 120 :)Pytam bo leci ekipa z którą w większości nie miałem jeszcze okazji śmigać. pzdrR Rafał,będziesz leciał w niedziele ?ja się jeszcze zastanawiam bo Ewa ma kurs na prawko o 14.00 i potrwa to ze 2 godziny więc chyba sam nie polece. jak zostajesz w wawie to może śmigniemy gdzieś bliżej ? Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Oj Panowie, widzę że sobie mną mordy wycieracie :P :D rafii, banka - latamy jakie kto ma mozliwosci, zasada prosta: kazdy lata tak aby nie zgubić nikogo za sobą, jak widze ze ktos zostaje to zwalniam a jak mi siedzi na dupie to dzida, bez wygłupów i nie ponad swoje umiejętności. Ot moja filozofia. Co do miejsca-Xylena dała jednoznaczną opinię. Wierze w ciemno :notworthy: Janek tak jak pisałeś, zaliczamy szybko ten labirynt (jeśli sie nie zgubimy :icon_biggrin: ) i na Sandomierz Ogólnie traska ma pare km i wiekszość czasu bedziemy w drodzeZaraz to policze i podam jakie to są koszty i dystans Ustafffka moze być na Mc Wilanow, ale proponuję też zajechać na ten Orlen w Konst żeby zgarnąć tych z Piaseczna i Magdalenki :icon_biggrin: Co do godziny dostosuję sie do wiekszości Iwo Ty chyba coś bierzesz bo dobrze myślisz. Za tydzień Ruciane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Panowie tak sie wcialem w temat pare postow wczesniej ,ale rozumiem ze moge sie z Wami zabrac ? Przelotowka bez znaczenia, w sumie naked ale roznie to sie jezdzi :icon_twisted: Napiszcie skad wyruszacie? Mieszkam na Kabatach wiec moze ktos stad becie lecial ??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Panowie tak sie wcialem w temat pare postow wczesniej ,ale rozumiem ze moge sie z Wami zabrac ? Przelotowka bez znaczenia, w sumie naked ale roznie to sie jezdzi :icon_twisted: Napiszcie skad wyruszacie? Mieszkam na Kabatach wiec moze ktos stad becie lecial ??pzdr no ba wpadaj czym więcej nas to będzie fajniej(zresztą widze ,ze grupa bedzie taka akurat) , tak jak napisał Kuba niech będzie ten Mc przy Wilanowskiej i dalej po drodze druga miejscowka(komu bardziej odpowiada) to Orlen w Konstancinie. Zaproponujcie tylko godziny , moze tak jak IT napisal 8.00-8.15 McWilanow i 8.30 Konstancin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi