pastec Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witajcie, Wczoraj około godziny 23:00 widziałem na skrzyżowaniu ul. Głębockiej i Małej Brzozy leżące niebieskie moto.Była policja i jeszcze jakiś samochód osobowy, który najprawdopodobniej brał udział w wypadku. Ktoś coś wie co z bratem bikerem ? PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Jest przypięty temat WYPADKI...mam nadzieję, że cało z tego wyszedł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Mieszkam niedaleko. To skrzyżowanie jest w absolutnym czubie statystyk warszawskich stłuczek. Jakiś czas temu postawiono tam jedynie znak ostrzegawczy i ograniczenie prędkości do 40 na jaskrawej tablicy - taka prowizorka do momentu zakończenia przebudowy całej Trasy Toruńskiej. Inna sprawa że sporo motocyklistów kozaczy w tej okolicy - małe uliczki, masa wyjazdów z małych posesji i osiedlowych parkingów tuż przy drodze. Trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebanik Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Bardzo często tamtędy jeżdżę. Wczoraj bym tam puszką motocyklistę zdjął. Jechałem z wiaduktu i chciałem zjechać w lewo w Małej Brzozy. Jak zawsze niezły kocioł w tym miejscu. Za mną już ustawione dwa inne samochody, kobieta jadąca z naprzeciwka mnie puszcza. Zaczynam skręcać, spojrzałem profilaktycznie w lusterko i po hamulcach. Środkiem leci sobie radosny motocyklista (Litrowy gixer, kask typu tiger i oczywiści krótki rękaw). Gdyby nie odruch spojrzenia w lusterka to bym go puszką uściskał. Miejsce jeśli chodzi o bezpieczeństwo jest po prostu tragiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi