marian1242 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Witam,już sprzedany od cr z lat90? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigpoppa Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 witam mam honde crm 125 poszukuje linki predkosciomierza oraz porade jaka opona najlepiej sprawdza sie w terenie ( dojezdzam jakies 1,5km ulica do lasu) Druga sprawa to ze wyczytalem ze ludzie zmieniaja biegi przy 10,5 a mi kreci sie do 8,5 odpialem ten modul od zaworu wydechowego i lepiej duzo, wczesniej krecila sie do 7. Brakuje mi tych kilku koni.Z góry dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigpoppa Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 jest tu ktos jeszcze czy wszyscy posprzedawali crmki pod pretekstem braku czesci XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 kapeć to zależy po czym latasz czy po kamorach czy po piachu ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigpoppa Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 co do obrotów to jeździlem na jednym pierścieniu XD rozebralem to wczoraj i widze ze cyl gilardoni 1 na nikasilu i moje pytanie brzmi czy to honowac bo rysek nie ma tylko drobne pod palcem czuc zalamania ale to podobno jest ch*j za przeproszeniem. tlok zaloze wossner jak tyulko sie dowiem jaki rozmiar włozyc. a kapeć to do wszystkiego ale piach raczejaha i jeszcze jedno uszczelka pod cylindrem miala zablokowane jedno wejscie na wode, patrzylem za kompletami uszczelek i kazda ma zablokowane to wejscie a na tej starej widac ze woda chciala sie wydostac i teraz pytanie co robić wycinac to wejscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1242 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witam, Posiadam kilka czesci do crm ślizg łańcucha tłumik arrow zacisk przedni gaźnika Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigpoppa Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 napisalem pw odpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigpoppa Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) KUPIE CYLINDER 125 Edytowane 17 Lipca 2016 przez bigpoppa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi