Vitu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Dzisiaj cały dzień zmarnowałem na jeżdżeniu po mieszalniach lakierów i szukaniu koloru do mojego Gpz'eta.W wewnętrznej części owiewki znalazłem numer Lakieru KHI F028, żaden lakiernik nie mógł dobrać koloru :|Jeden z nich powiedział ze lakiery motorowe maja inne oznaczenia/receptury wiec nie da sie dobrać koloru. Czy ktoś wie gdzie można dostać taki lakier ? Proszę o pomoc jest to dla mnie bardzo ważne ponieważ usilnie walczę z korozja zbiornika paliwa ; / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trajdek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 rano wejde na mieszalnie i ci powiem czy dobry symbol podales, jak dobry to ci moge dorobic ile tam tego lakieru bedziesz chcial i ci wysle poczta za pobraniem. ewentualnie przelij mi na mail trajdek[at]o2.pl nr telefonu to sie skontaktuje jakby nie by cos.pozdr ale watpie zeby to byl nr lakieru , raczej to jest symbol czesci, tak czy owak sprawdze. Najlepiej jakbys zadzwonil do producenta podal im nr ramy i oni maja numery lakierow podane tam u siebie w bazie danych. Bez zadnego problem dadza ci symbol lakieru (bralem juz nr z Hondy, Yamahy, Suzuki i zawsze bezproblemu podaja, czasem tylko musisz powiedziec jakie masz malowanie, np. niebiesko srebrne i podaja wszystkie mozliwe nr lakierow z tego malowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1981 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Vitu znajdź nr do serwisu Kawasaki w Warszawie- przekonałem się ostatnio, że obsługa jast na poziomie mimo, że pytasz o kilkunastoletni sprzęt. Przy dzwonieniu najlepiej miej w ręku papierki i stój przy moto wrazie pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Vitu znajdź nr do serwisu Kawasaki w Warszawie- przekonałem się ostatnio, że obsługa jast na poziomie mimo, że pytasz o kilkunastoletni sprzęt. Przy dzwonieniu najlepiej miej w ręku papierki i stój przy moto wrazie pytań. Dzieki wielkie juz mam telefon jutro zadzwonie ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi