quiver Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Witam wszystkich jeżdżacych na takowej suzi i wszystkich ktorzy na takim sprzecie jezdzili. Kupiłem niedawno gsx550 es i w dokumentach niemieckich miałem wbite 47kW a przekreśłone pełna moc czyli ok 65km. po wymianie oleju filtra i i przeczyszczeniu świec moto reaguje tylko do połowy manetki udało mi sie z niej wyciagnąc 140km/h i ni gram wiecej a wiem że predkosci siegaja nawet do 200km/h sprawdzałem juz przpustnice ktore otwieraja sie podcisnieniowo i nie ma tam żadnych tulejek ograniczajacych jak ma to miejsce nie raz w skuterach. jeżeli wie ktos cos na temat odblokowania bardzo prosze o info i z gory dzieki pozdro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Suzuki dlawilo te silniki walkami rozrzadu, i tylko ich wymiana pozwala uzyskac pelna moc. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quiver Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Dzieki wielkie za info. Jeżeli można jeszcze wiedziec to jakie wałki musiał bym kupic i mniej wiecej jaki to koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 No musialbys kupic oba walki rozrzadu np z wersji angielskiej - ten rynek nie mial blokad. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quiver Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 wystarcza same wałki w gaźnikach (wydechach) nic nie wsadzali? a i zapytam jeszcze czy ktoś posiada serwisówke do gsx 550? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Nie bylo trzeba, chociaz gazniki moga miec inne dysze glowne i wolnych.Niestety serwisowki nie mam, poszukaj w watku o serwisowkach. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi