sea Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 widzialem jak przejezdzaliscie pod moim blokiem przy Trasie Lazienkowskiej :Dladnie to tak zajmowac wszystkie 3 pasy?? hm ?? to trzeba było odpalać sprzęta i do nas dołączyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 to trzeba było odpalać sprzęta i do nas dołączyć :lalag:dopiero co wrocilem z przejazdzki... a zaraz potem lunal deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Deszcz padał kilka razy podczas przejazdu, ale przynajmniej chłodzenie było. Jak staliśmy na światłach to było baaardzo gorąco. To już moja kolejna akcja i jestem zadowolony. Sporo "rybkowiczów" było, których serdecznie pozdrawiam :bigrazz: Było tylko jedno "ale" Przejazd przez skrzyżowania był "chaotyczny". Raz staliśmy na czerwonym, a raz jechaliśmy i robiliśmy zamieszanie. Następnym razem lepiej ustalić trasę i pogadać z Policją. Tak jak to było pierwszym lub drugim razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 zgadzam się z bestią :notworthy: myślałem, że będzie to wyglądało tak jak rozpoczęcie sezonu - wóz policyjny na przodzie, policjanci na trasie przejazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Deszcz padał kilka razy podczas przejazdu, ale przynajmniej chłodzenie było. Jak staliśmy na światłach to było baaardzo gorąco. To już moja kolejna akcja i jestem zadowolony. Sporo "rybkowiczów" było, których serdecznie pozdrawiam :banghead: Było tylko jedno "ale" Przejazd przez skrzyżowania był "chaotyczny". Raz staliśmy na czerwonym, a raz jechaliśmy i robiliśmy zamieszanie. Następnym razem lepiej ustalić trasę i pogadać z Policją. Tak jak to było pierwszym lub drugim razem.to nie mieliscie ustalonej trasy z Policja? zatem akcja nielegalna byla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Słaba promocja wydarzenia. Jechaliście koło mnie i nic nie zauważyłem. To będzie taka MASA MOTOCYKLICZNA? Czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi