Tobik Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Aż tak? to jade tam:) na przejechanie całosci plus odpoczynki bede miał jakoś 7-8 godzin. Mam nadzieje, ze styknie:) są jakies ciekawe miejsca do zobaczenia po drodze? Trasa to: Wołczyn->Brzeg->Strzelin->Kłodzko->Międzylesie->Olsany->Sumperk->Rymarov->Bruntal->Vidly->Jesenik->Głuchołazy->nysa->opole->wołczyn albo wariant ze na poczatku z brzegu na nyse a potem na paczków i kłodzko i reszta taka sama. Ewentualnie mozna zrobic skrócenie trasy ,ze z Sumperku walić od razu na jesenik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 jedz na lichkow , mladkow, na pastwiny lisnice potem w lewo na sedivec i jablonne nad orlici cerwone wode olsany i dopiero sumperk .potem juz jak wolisz , mozesz na rymarow do bruntala i stamtad przez karlowa studanke do jesenikai na jawornik czyli do paczkowa lub w belej nad popradem skrec w lewo i przez welke losiny zpowrotem na sumperk a potem to juz jak se wymyslisz byle do granicy np w strone starego mesta i do kletna na kawe do wojtka [bikerchoice] ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 jedz na lichkow , mladkow, na pastwiny lisnice potem w lewo na sedivec i jablonne nad orlici cerwone wode olsany i dopiero sumperk .potem juz jak wolisz , mozesz na rymarow do bruntala i stamtad przez karlowa studanke do jesenikai na jawornik czyli do paczkowa lub w belej nad popradem skrec w lewo i przez welke losiny zpowrotem na sumperk a potem to juz jak se wymyslisz byle do granicy np w strone starego mesta i do kletna na kawe do wojtka [bikerchoice] ;) Polecam tą traskę :biggrin: ostatnio w przybliżeniu jechałem tą traską (jeszcze zachaczyłem o Pradziada) Asfalty naprawdę miodzio ,a winkle i te nawroty :buttrock: Tylko ja planowałem zrobić 450 kaemów ,a wyszło 595 :eek: 12 godzin na moto ,ale banan na twarzy jak cholera :biggrin: O Bikerchoice'a też zachaczyłem tylko jadąc od granicy ciężko trafić, bo jakieś objazdy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi