Tobik Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam!Jakoże w tym roku chyba raczej mogę zapomnieć o wyjeździe na pare dni, to zainspirowało mnie to do stworzenia wątku,w którym ludzie mogliby zapodawać jakieś miejsca, trasy, widoki obojętnie, które możnaby zobaczyc w ciągu jedenego dnia i wrócić. Jak narazie tylko jednodniówki mnie interesują, ale może wątek się rozkręci, ludzie bedą dodawać jakieś ciekawe miejsca, trasy z wartymi zobaczenia widokami :notworthy: Jeśli się przyjmie temat to zawsze można podczepić. Aha i tu nie chodzi też o nasze województwo tylko oczywiście gdzies dalej. Nie wiem ile można natrzaskać w jeden dzień kilosów, ze 400km?może 500? w każdym bądź razie warunek,że chodzi o to żeby zmieścic sie w jeden dzień i cos zobaczyć. Co o tym sądzicie? Znacie takie miejsca? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Na Kluczborskim forum pisałem - Zamek w Mosznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Trasa Opole- Vitkov. PO drodze widoki przepiękne szczególnie przy zalewie i tamie, no i sama droga jest hmm bardzo wymagająca :P zakręty o kące 300 stopni nie są tam rzadkością :clap: Tomek G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 karpacz?? :cool: Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Trasa Opole- Vitkov. PO drodze widoki przepiękne szczególnie przy zalewie i tamie, no i sama droga jest hmm bardzo wymagająca :P zakręty o kące 300 stopni nie są tam rzadkością :P Tomek G Vitkov? Czechy już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 tak, pepiki :-) Można się wybrać, jakieś 181 KM w jedną stronę z Kluczborka. Może ustalimy konkretny termin? Kto jest za? Tylko żeby to był weekend, najlepiej sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Możesz też pojechać do Złotego stoku, stamtąd do kłodzka i do kletna do Biker's Choice na obiad i wrócić pięknymi czeskimi winklami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja jutro sie wybieram do czech a dokladniej do Skalnego Miasta, jedziemy w pare osob, jesli by ktos chcial sie dołączyc to wyruszamy jutro tj. niedziela o godz 8:00, tak wiec zbiorka o 7:50 w krapkowicach na Orlenie. A co do forumowego wypadu to jestem za, byle by to bylo jak najszybciej bo pogoda juz coraz gorsza P.S. Tomulus, co ty taki honorowy? machalem Ci na rondzie w gogolinie jakas godzine temu a ty nic, popatrzyles na mnie i przjechales :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Na Kluczborskim forum są plany, aby wybrać się do Mosznej. Adres forum poniżej. Zawsze mozna się dołączyć. Jest ktoś chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Jak pogoda się utrzyma to w sobotę 06/09/2008 pociągnę na zlot do Dzierżoniowa. Opanowałem trasy na Głuszycę i Kudowę. Trochę ponad setka na miejsce, ale praktycznie można pociągnąć przez Brzeg, Strzelin, Łagiewniki. Winkielki może dla cruiserów ale takim moto jeżdżę. Jak są chętni na sobotę to ja jadę.W Dzierżoniowie można zostać ale też i wrócić w jeden dzień. A w przyszłym tygodniu 09/09/08 Kletno. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pol_dek Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Witam W dniach 13-14.09 odbedą się w Brannej wyścigi motocykli zabytkowych i sidecarów "XI Kolštejnsky Okruh", W sobotę są treningi, a wyścigi w niedzielę. Bardzo fajna impreza, dla sympatyków weteranów i nie tylko, polecam. Branna jest na trasie pomiędzy Jesenikiem a Hanuszowicami (CZ), to jest jakieś 120 km od Opola. Link do plakatu:LINKA Fotki z ubiegłego roku:FOTKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Witam W dniach 13-14.09 odbedą się w Brannej wyścigi motocykli zabytkowych i sidecarów "XI Kolštejnsky Okruh", W sobotę są treningi, a wyścigi w niedzielę. Bardzo fajna impreza, dla sympatyków weteranów i nie tylko, polecam. Branna jest na trasie pomiędzy Jesenikiem a Hanuszowicami (CZ), to jest jakieś 120 km od Opola. Link do plakatu:LINKA Fotki z ubiegłego roku:FOTKI Z opisu i zdjęć impreza zapowiada się ffajnie:) Kto wie może sie wybiore... Pozdrodawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 W dniach 13-14.09 odbedą się w Brannej wyścigi motocykli zabytkowych i sidecarów "XI Kolštejnsky Okruh", Podobno impreza jest OK, Ci co byli nie żałują. Na tych maszynach trzeba umieć jeździć :icon_mrgreen: , i to widać w trakcie. W niedziele powinienem tam być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 kurde, ale kusicie :-) Mam pytanie, co do tych Czech, czepiają się mocno policianci? Bo moje oponki, szczegolnie przednia za wielkiego bierznika nie ma i nie wiem, czy nie narobie sobie kłopotów. Może byśmy polecieli razem? Ja z Dawidem z Kluczborka, w Opolu moglibyśmy dołączyć do Tatsu? Rozumiem, że wyjazd należy do tych jednodniowych. temat przyklejam, bo sie rozwija w odpowiednim kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Piotrek Wal do Brannej. Ja byłem dzisiaj z trasy i kopara na ziemi :icon_exclaim: .Motorków takich jak tam to już nigdzie nie zobaczycie. No może w muzeum, a tam to one jeździły i to jak :icon_exclaim: :icon_exclaim: .Nie da się tak tego opisać.Z Opola jedzie Seba i wiem że z Głogówka, ja niestety do Radomia, taka lajfa :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi