CZESIO Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 :P :crossy: LUDZICY OD 30 min W LUBLINIE PADA DROBNY DESZCZYK WŁASNIE GADAŁEM Z Aftysem ZE BEDZIEMY W KONTAKCIE CO DO PRZYJAZDU JAK PRZESTANIE PADAC ZA OKOŁO 1h TO MU DAM ZNAC I KONTAKTUJCIE SIE Z TOMKIEM CO DO WYJAZDU DZIEKUJE !!!!!! :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillos50 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 W Lublinie jest zimno (15*C) i wieje zimny wiatr, do tego co chwila kropi drobny deszczyk :icon_evil: Niestety dzisiaj mnie nie bedzie na torze :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 No na torze najleprzy byli Crazy frog, Dziadek na komarze :icon_arrow:, no i ten american co z rury strzelal .Dzieki za udany wylot Pozdrawiam:) SZEROKOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 moze gdyby nie to ze idac po ciuchy do budki strazniczej widziałem Curka,Olke,Miko i Marka to bym przyjechał.do tego jeszcze sie rozpadało.nie nada...nie mowcie mi ze wymiekłem,bo pojechałem janem do roboty w temp. 3 st na dworku ;] po prostu zaraz sie wszycy pewnie by rozjechali i po robocie. ide do piwnicy zarobic troche kasy na Borki.dla mnie moze i śniezyc 26-go, i tak pojade.najpredzej hondolotem,bo to pare km jednak jest.jak Aftys masz koszulkie,to mi przekaz jutro albo dzis wiczorkiem podjedz.widziałem mikołajową,ładne ładne... :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) ja doszedłem do wniosku jak wazny jest ubiur motocyklowy po dzisiejszym wylocie... , oraz ktos mi urwał przeciwwage lewa przy kierownicy w lbn :(oraz serdewczne podziekowania za pozyczenie hurtki "JaceG"-owi pozdrawiam wszytstkich Edytowane 13 Września 2008 przez wagabunda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaceG Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Wszystko spoko, fajne motÓry, cieplo-zimne zapiekanki i nawet prysznic gratis, tylko cuś się moja perełka za dużo wody opiła i zaczęła fąchy stroić. Wielkie DZIĘKI 3em panom za zastąpienie rozrusznika :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 cześć jak robiliście fotki z rajdu to wrzucie na forum ;) bo mnie do końca nie było a chciałbym zobaczyć i inni by poglądali foty :biggrin: :D :banghead: BYŁA FATALNA POGODA :( :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) ja doszedłem do wniosku jak wazny jest ubiur motocyklowy po dzisiejszym wylocie... , oraz ktos mi urwał przeciwwage lewa przy kierownicy w lbn :(oraz serdewczne podziekowania za pozyczenie hurtki "JaceG"-owi pozdrawiam wszytstkich a tak na marginesie to coś Ci cyka w tej hondzie, pojedź do Romka do Kozłówki, żeby wyregulował Ci gaźniki, może to coś pomoże Edytowane 13 Września 2008 przez Hajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Wszystko spoko, fajne motÓry, cieplo-zimne zapiekanki i nawet prysznic gratis, tylko cuś się moja perełka za dużo wody opiła i zaczęła fąchy stroić. Wielkie DZIĘKI 3em panom za zastąpienie rozrusznika :banghead: Nie ma problemu, zawsze to usług :D Jak jechalismy do ostrowa to pchałem na skrzyzowaniu poloneza bo sie spsuł wiec nie tylko swoim sie pomaga ;P ale ludzie jacys zdziwieni byli jak zostawiłęm motor na srodku skrzyzowania i pobiegłem zepchnać poldusia na pobocze :( Trzeba sobie pomagać :biggrin: pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazda Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 rozwiozłem koszulki i tablice wruciłem 20minut temu chociarz nie zmokłem w drodze do domu :icon_mrgreen: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Nie ma problemu, zawsze to usług :D Jak jechalismy do ostrowa to pchałem na skrzyzowaniu poloneza bo sie spsuł wiec nie tylko swoim sie pomaga ;P ale ludzie jacys zdziwieni byli jak zostawiłęm motor na srodku skrzyzowania i pobiegłem zepchnać poldusia na pobocze :icon_eek: Trzeba sobie pomagać :cool: pozdro ;)No Majusz dumni jesteśmy z ciebie :)A co do pogody mogła być lepsza POZDRO:) Wszystko spoko, fajne motÓry, cieplo-zimne zapiekanki i nawet prysznic gratis, tylko cuś się moja perełka za dużo wody opiła i zaczęła fąchy stroić. Wielkie DZIĘKI 3em panom za zastąpienie rozrusznika :DMotóry fajne były a szczególnie ten komar no i motór crazy froga:P.A Zapiekanki ze spodu ciepłe a z wierzchu zimne jak z lodówki no i na to ketchup.Nic dodać nic ująć.No jak my wracaliśmy to troszki popadało ale kolana przewiało i jak tu z motóru zejść no tylko do domu wszedłem no i odrazu elektryczna poduszka na kolana.Popieram którzy głoszą, że ubior jest najważniejszy jak teraz nie bedziemy dbać o siebie to co przyjdzie na stare lata- ,, oj moje korzonki" :).No pozdrawiam dozobaczyska SZEROKOŚCI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 relacja byla w tv.i to bardzo obszerna.podkreslaja ze sie cos dzieje :icon_eek: mniamusnie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 relacja byla w tv.i to bardzo obszerna.podkreslaja ze sie cos dzieje :icon_eek: mniamusnie :cool:TVN TURBO tez bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 a tak na marginesie to coś Ci cyka w tej hondzie, pojedź do Romka do Kozłówki, żeby wyregulował Ci gaźniki, może to coś pomoże No w 1 gaźniku mam zepsuta śróbe regulacji mieszanki podbno , a piszczy to mi tarcza z przodu , a cykania to niesłyszałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 No w 1 gaźniku mam zepsuta śróbe regulacji mieszanki podbno , a piszczy to mi tarcza z przodu , a cykania to niesłyszałem ... miałem identyczna Honde, ten silnik ma wąłsnie cykac jak szwajcarski zegarek, zrobisz gaziory i masz maszyne cudo, bedziesz z niej zadowolony :icon_rolleyes: A oto i moje foty z moto weterana :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi