JOAŚKA Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Merhu Parapet sprawdza wytrzymałość ludzi, bierze ich na psychikę, kto pierwszy odpadnie. Majusz pierwszy odpadł. Zobaczymy kto będzie następny :eek: Pozdawiamy Mikołaj i Majusz przy wspólnym piwie :D A Wy niewdziecznicy :clap: Sami pijecie ,po cichaczu :banghead: Nawet nie raczycie zaprosić.Zapamiętam to :clap: Nie pozdrawiam Was ( Mikołaja i Majusza) --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Ave Asiu nie denerw się na nas, tak wyszło. Bo wieszzz mojego motóra skręcaliśmy, deszcz zaczął padać, piwo się znalazło ii łooo tak wyszło. Ale bez obaw następne 2tys kilometrów i znów remont. Będzie okazja do naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 a potem jeszcze remonty posezonowe, wymiany olejów, napędów... zawsze znajdzie się jakaś okazja, żeby sie napić piwka :) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) słuchac mnie tu! skoro jest 13-go wyscig...to moze jakies piwochlanie + grilówka? koncówka juz prosze panstwa... trzeba wykorzystac pogode.jakies proposy?,cos na nocke? bo inaczej niz na noc to odpada. Edytowane 5 Września 2008 przez Merh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Zapraszamy do kibicowania w zmaganiach na torze.Dokładny program, częsci imprezy związanej z zabytkami,pod tym linkiem: Plakat Super-Veteran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 siema a ten wyścig to jest impreza 2 dniowa czy jedno dniowa bo mu jedziemy na pewno tylko chciałem sie dowiedzieć czy brać namiot czy nie :) :) :crossy: :biggrin: ;) pozdro siema a ten wyścig to jest impreza 2 dniowa czy jedno dniowa bo my jedziemy na pewno tylko chciałem sie dowiedzieć czy brać namiot czy nie :) ;) :crossy: :crossy: ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosquito Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 No ja się pewnie zjawie ale tylko jako widz... Po 1. Nie mam ukończonych 18 lat. A po 2 to Komarek w remoncie ;/. Pewnie przyjadę Simsonem zobaczyć jak sobie radzicie :buttrock:. Pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Ty to sie lepej za nauke angielskiego wez :buttrock: !! Ale jako widz na komarze? Bo musze w koncu ten slawny sprzet zobaczyc ;d;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Bardzo chętnie popatrze na kolegów w akcji :crossy: powinienem się pojawić :buttrock: pozdrawiam Bartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_speedy_ Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) wiem moze ktos juz tak mniej wiecej gdzie i o ktorej wylot ?? oraz przylot mniej wiecej tak ?? Edytowane 7 Września 2008 przez wagabunda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 siema na pewno będzie wyjazd z lotosu na 100% a wyjazd to gdzieś tak rano bo zapisy są od 10 do 11,30 na te wyścigi :lalag: bo ktoś z LSM morze będzie sie ścigał pozdro :buttrock: :eek: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Szogun, lusterko mi spier.... jak GS poleciał na Kaśke... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 siema co urwało sie czy co czy skrzywiło to lusterko niechcący to było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 to w końcu o której zbiórka? i gdzie, na lotosie jak zwykle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ja jestem nowy i niewtajemmiczony, :) Na którym dokładnie lotosie sie spotykacie? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi