tobiach Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Witam mam pytanie przy mojej kawie hamulec przedni jest bardzo krotki tzn jak wcisne na maksa to klamka dotyka manetki probowalem jusz z 5 razy odpowietrzac i nic;/ Co o tym sadzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Jesli dobrze odpowietrzasz, a dalej nie ma efektu, to wymien uszczelki w pompie i zacisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiach Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Jeszcze chcialem dodac ze hamulec jest dobry tzn hamuje z taka sila jak powinien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Coś ciemny dzisiaj jestem. Mógłbyś jeszcze raz opisać o co Ci chodzi? Tylko trochę jaśniej bym prosił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi