pikus91 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) Mysle zeby sciagnac sobie warriora z niemiec. Mial ktos okazje na tym jezdzic? To jest pol automat czy normalnie ma sprzeglo? Slyszeliscie cos pozytywnego i negatywnego o tym modelu? Silnik od czego tam siedzi? Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Siema. Mialem okazje jezdzic yamaha warrior 350.Masz tam normalnie sprzxeglo. Kładzik smigal swietnie przyspieszenie jak i zachowaniu jego wysmienite moze dlatego ze jezdzilem na oponach ' balonowkach ' i po piaskowo kamienistej drodze. Jestem ogolnie przxyzwyczajony do motoru ale jak wsiadlem bylo mi na poczatku dziwnie na tej maszynie ale po momencie okazalo sie zew pozycja calkiem wygodna.POdzielilem sie informacjami jakimi wiem z wlasnego doswiadczenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi