Waldi Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ja kupie jak mi rate na 40 lat rozlozysz :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 ja kupie jak mi rate na 40 lat rozlozysz :notworthy:Nawet jak na 400 lat rozłożone będzie to i tak nie wyrobisz .... :banghead: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Waldi miał na myśli pierwszą ratę... :biggrin: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 po ptokach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Nie wiem co Waldi miał na myśli ( tradycyjnie), ale oferta jest aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ufffffffff ..... :biggrin: Ja tez nie wiem, bo wlasnie polecalem Twojego Draga komus do kupna :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No to nie pozostaje mi nic innego, jak zakopać topór wojenny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No to nie pozostaje mi nic innego, jak zakopać topór wojenny :buttrock: Tylko miejsce dokładnie oznacz.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 :))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No to nie pozostaje mi nic innego, jak zakopać topór wojenny :DGej nieudolny... :P Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No to nie pozostaje mi nic innego, jak zakopać topór wojenny :biggrin: Alez Ty łatwy jesteś :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 No to nie pozostaje mi nic innego, jak zakopać topór wojenny :( A wykopales go ??? :clap: :buttrock: Gej nieudolny... ;) A Ty zakopujesz czy odkopales ??? :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 A Ty zakopujesz czy odkopales ??? :)Przekonasz się w Borkach... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Przekonasz się w Borkach... Kurde, ale nie wiem czy sie zbroic i malowac barwy wojenne, czy z fajeczka wyskoczyc :) :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Kurde, ale nie wiem czy sie zbroic i malowac barwy wojenne, czy z fajeczka wyskoczyc :lalag: :icon_eek:Może lepiej nie przyjeżdżaj... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi