Luthien_Kathy Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Rzaczej jak nie poszlo :icon_mrgreen: . Ogolnie spoko, babka egzaminatorka sie wylosowala :) Sprawdzenie bryczki bez problemow, placyk spoko bez zadnych migaczy i w miasto .... I gdzies w polowie trasy wjeb... sie na zoltym na skrzyzowanie i bylo po zamiatane. :icon_mrgreen: Najgorsze , ze moglem spokojnie wychamowac , no moze troche gwaltownie ,ale bym sie zatrzymal minimalnie za sygnalizatorem..... Ale nawyki z prowadzenia auta daly znac o sobie i ... Dalem w palnik i przejechalem . :icon_mrgreen: Jakbys nie zapytala to bym nie napisal :bigrazz: bo nie ma sie co chwalic wlasna glupota ... :) Niebawem nastepne podejscie. Nie pisze kiedy ...zeby nie zapeszyc :rolleyes: no to nie pytamy kiedy tylko czekamy na dobre wieści :) i życzę braku żółtych świateł :) powodzenia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruxx Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 No i stalo sie !!! Zdalem dzisiaj !!! Znowu ta sama pani mi sie wylosowala :wink: ,ale tym razem nie dalem jej powodow do narzekan. Poszlo ladnie ,ale stres oczywiscie byl ... Co za ulga :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1981 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 ;) gratulacje!!! Szerokości i do zobaczenia na trasie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luthien_Kathy Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 No i stalo sie !!! Zdalem dzisiaj !!! Znowu ta sama pani mi sie wylosowala :wink: ,ale tym razem nie dalem jej powodow do narzekan. Poszlo ladnie ,ale stres oczywiscie byl ... Co za ulga :wink: Pozdrawiam GRATULACJE :) cóż za miłe zaskoczenie - patrzę- nowy post ;) ciekawe kto co tu napisał :bigrazz: :icon_exclaim: a to TY i to z TAKĄ wiadomościa :D :flesje: szerokości! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruxx Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 (edytowane) :cool: gratulacje!!! GRATULACJE :D Dzieki ,dzieki :D . Mam nadzieje ,ze mi wybaczysz Luthien ze tak sie wbilem w Twoj temat , ale nie chcialem zakladac nowego tematu jak juz u Ciebie zaczalem :) . Zreszta, bardzo dobrze sie tu czuje :D Narazie jeszcze jestem bez motocykla, ale na wiosne juz powinien byc :D , tak wiec ...dozo :banghead: :) Edytowane 1 Października 2008 przez swiruxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luthien_Kathy Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Dzieki ,dzieki :buttrock: . Mam nadzieje ,ze mi wybaczysz Luthien ze tak sie wbilem w Twoj temat , ale nie chcialem zakladac nowego tematu jak juz u Ciebie zaczalem :biggrin: . Zreszta, bardzo dobrze sie tu czuje ;) Narazie jeszcze jestem bez motocykla, ale na wiosne juz powinien byc :buttrock: , tak wiec ...dozo :icon_biggrin: :crossy: oczywiście że mi nie przeszkadza :) "Narazie jeszcze jestem bez motocykla, ale na wiosne juz powinien byc " to nawet tak samo jak ja ;) zobaczymy co z naszych planów wyjdzie- mam nadzieję że juz niedługo uda się nam zakupić piękne wymarzone maszyny :D pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruxx Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 :biggrin: Jesli wiara czyni cuda - trzeba wierzyc ,ze sie uda !!! :flesje: W takim razie czekam jak na wiosne zalozysz nowy temat w dziale "Chwale sie" , p.t. ~ " Nareszcie jest!! Moj nowy przyjaciel" :P ( o motorze mysle !! :wink: ). A ja wtedy bede mial juz sie gdzie wpisac z podobna wiadomoscia :) Pozdrawiam i powodzenia :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi