Batman Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) W celu pogłębienia wiedzy zapraszam na www.jawacz.pl Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez Batman Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narolenrogal Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Napisałeś: "Ciągnie przez sekunde czy pół a puźniej gaśnie na kilka sekund, lub ciągnie do pewnego otwarcia przepustnicy." Jeśli jest tak jak napisałeś, to po prostu Ci sie dysze w gaźniku zatkały. Pamiętaj o tej, która jest od dołu, której nie odkręcisz bez ściągania gaźnika, gdzie musisz najpierw odkręcić nakrętke chyba 13, a dopiero potem dyszę, która jest w środku. Bierzesz igłe i delikatnie ją przetykasz. Gwarantuje, że będzie działać.A! Na postoju mogłeś moto wkręcić na wysokie obroty, bo po prostu wystarczało silnikowi paliwa z poziomu, do jakiego gaźnik pozwalał płynąć. Sam kiedyś miałem taką sytuacje. Pewnie wcześniej raz na jakiś czas też Ci przygasał motor a potem dalej jechał bez problemu. Ja tak jeździłem, aż nagle stało sie to, co u Ciebie. A nie wiedziałem co sie stało. Całą noc sie zastanawiałem o co kaman. W końcu nad ranem odpaliłem jakoś i przy prędkości 40-50km/h, nieustannie przelewając ręcznie gaźnik, pojechałem przy blaku wschodzącego słońca 30 km do domu. pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronMaidenMen Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 mam kolejne pytanko, jake sa wymiary uszczelniacza do przedniego resora, bo wycieka mi olej i chciałem wymienic ale nie znam wymiarow, byłbym wdzieczny za podanie mi ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi