Xylena Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Xylo jest grzeczniutki jak zawsze :icon_mrgreen: mamy jakis taki słaby humor- moze jakies VodkaParty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 moze jakies VodkaParty?Też bym coś w łykend wychylił :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 2-3 motorki z Wernera Radomsko chce się do nas przyłączyć na Borki. Jako że Radom i Radomsko różni się tylko jedną sylabą proponuję przyjąć do składu na tę imprezę. Znam ludzi, są wporzo. :icon_rolleyes: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Zapraszamy wiadomo! Tylko wiesz ze domków juz niet... Wiem, wiem dlatego zwrucili się do nas, czy ich przygarniemy. Przywiozą jakieś materace i śpiwory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 a jak coś kupię, przygarnie mnie ktoś na podłogę :) :icon_twisted: obiecuje że daleko nie będę żygać ;) :smile: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 a jak coś kupię, przygarnie mnie ktoś na podłogę :banghead: :lapad: obiecuje że daleko nie będę żygać :crossy: ;)Mam dużo śpiworów Warki, może nie zmarzniemy pod gołym niebem :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) Mam dużo śpiworów Warki, może nie zmarzniemy pod gołym niebem :wink: Przemek no chyba nie wierzysz,że Cie zostawimy pod gołym niebem (samego z Karolem), nie za romantycznie :banghead: :icon_biggrin: Widziałeś Karola awatar: jakie ma "pały". Edytowane 11 Września 2008 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Przemek no chyba nie wierzysz,że Cie zostawimy pod gołym niebem (samego z Karolem), nie za romantycznie :banghead: :icon_biggrin: Widziałeś Karola awatar: jakie ma "pały".Dzięki za ostrzerzenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Zapraszamy wiadomo! Tylko wiesz ze domków juz niet... yyyy... :flesje: ja mam zarezerwowany jeden domek. Jest nas dwóch tj. JA i Kolega na XX-ie tak więc.... mamy dwa wolne osobne i niezależne łóżka. Jeszcze dopytam kolegi czy chce ze mną tapczan dzielić :lalag: ps. zapewne nieco zdziwienia skąd ja się tu tak nagle urwałem - w powitalni kilka słów już skrobnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) :icon_rolleyes: Drogie kolezanki i koledzy! Kto nie ma domku a na 100% przyjedzie? Na liscie do numeru 28 sa domki reszta na scisk. PS Przemo a moze uzyczyłbys takich spiworków? szt 2, bo niestety nie posiadam, jesli masz na zbyciu oczywista Edytowane 15 Września 2008 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 :P Drogie kolezanki i koledzy! Kto nie ma domku a na 100% przyjedzie? Jak będę mógł zrobić sobie wolną sobotę to jadę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 :flesje: Drogie kolezanki i koledzy! Kto nie ma domku a na 100% przyjedzie? Na liscie do numeru 28 sa domki reszta na scisk. PS Przemo a moze uzyczyłbys takich spiworków? szt 2, bo niestety nie posiadam, jesli masz na zbyciu oczywista Jadziem ja Rarek i YouPiczka ... niezaleznie od pogody :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 :clap: :D Rarus jaki piekny motor w twoim avatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 :clap: :biggrin: Rarus jaki piekny motor w twoim avatarku Część perfidnej intrygi w walce o podłoge :D :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Raruś wreszcie na prawdziwnym motorku siedzi. Ale w jakim szoku jest. Fajnie Raruś co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi