blink Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Wybór dobry, tylko po prostu szanuj jego potencjał. Ja sam po 20h kursu wsiadłem na VFR750 i sobie poradziłem. Grunt to nie przegiąć z gazem. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutnatrajce Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Od niedawna mam LC4 620 SM i od siebie mogę dodać że motocykl raczej nie nadaje się na długie wyprawy no i możesz zapomnieć o jeździe na wolnych obrotach . Ten silnik tego nie lubi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Ja rowniez rozgladam sie za LC4 640 supermoto. Bede dysponowal okolo 12 000 PLN. Czy te motocykle cierpia na jakies choroby typowe? Jak przedstawiaja sie wymiany oleju, jak z zywotnoscia tloka?Motor bedzie mi glownie sluzyl do jazdy po miescie i czasem jakis wypadow do 200 km max. Wczesniej jezdzilem na malym enduro 70 ccm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 wydaje mi sie ze moze byc, ja wczesniej jezdzilem Yz125 jakies 2sezony, ale spodobala mi sie jazda na SM, no i kupilem LC4 625... na poczatku sie przeraziłem:D a teraz zapie**** na gumie jak sie patrzy :) pozdro :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 no nie wiem, supermoto nadaje się do wiekszosci w/w, no moze daleko nim nie pojedziesz bo dupa boli. generalnie pomysl z kupnem lc4 w sm na pierwsze moto trafiony w 100%, pzdr Jak to jest z ta bolaca dupą ? Chce kupić lc4 SM, powiedzcie jak ten motocykl (i jeździec) znosi podróże ok 200 km? pozdro! Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 http://www.allegro.pl/item453741533_ktm_lc...4_640_lc_4.html Hej, a co mozecie o tym sprzecie napisac? Moze ktos go ogladal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 http://www.allegro.pl/item453741533_ktm_lc...4_640_lc_4.htmlHej, a co mozecie o tym sprzecie napisac? Moze ktos go ogladal?Nie napalaj się, mogę sie założyć że jest bez papieru :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Nie napalaj się, mogę sie założyć że jest bez papieru :-).Pisalem do kolesia i mowil, ze ma wszystkie dokumenty i gotowy jest do rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pion Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 witam tak na margianesie KUPIE KTM LC4 640SM ewentualnie DUKE rok minimum 2003 a fundusze odcinaja przedział na 2005 jeżeli ktoś pomyslał o sprzedaży a nie chce mu sie wystawiac na allegro to prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi