Bergi Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 A jezeli chce zmienic olej w skrzyni to musze wymienic jakis filtr (jezeli takowy istnieje)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 jeżeli istniej należało by go wymieniać pod czas zmiany oleju. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Świetn odpowiedź. Sam bym na to nie wpadl. Gdzie takowy sie znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 nie ma w skrzyni filtra oleju bo w skrzyni nie ma pompy tylko jest smarowana rozbryzgowo i częsć pływa w oleju to jest zupełnie inne smarowanie niż w silniku 4t...... jeśli chcesz zachować czystośc możesz przy wymianie oleju płukać ropą z syfu..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 A ile tego oleju. Na karterze mam 700ml ale jak tyle wlałem to nie bylo nic widac w tym okienku oleju. Wydaje mi sie ze karter(pokrywa) nie jest orginalna. Wlałem jakos 750ml. Czy tyle wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Więc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 wlej tyle aż ci będzie wylatywać śrubką kontrolną Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 moj kolega w suzuki 125 mial napisane 950 a zanim wylatywalo srubka to zalal 1100 wiec lej az ci ta srubka wyleci albo jak bedziesz widzial w szkiełku kontrolnym (niektore motory tylko maja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi