Kate Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 (edited) Zapraszam na powtórkę ubiegłoroczną. To już drugi raz spotykamy się na plaży w Wieliszewie.podaję link do imprezy, a szczegóły gdzie i o której się spotykamy podam w przyszłym tygodniu :bigrazz:http://www.ok.wieliszew.pl/index.php?cmd=w...&opt=pokaz&id=8 szczególnie polecam Romana Roczenia w piątek. To fenomenalny niewidomy sznatmen, którego nie można nie usłyszeć :) http://forum.motocyklistow.pl/Szanty-na-pl...AM--t78951.html a dla tych, którzy nie byli w ubiegłym roku odkopałam link Edited August 14, 2008 by Kate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STYK Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Zapraszam na powtórkę ubiegłoroczną. To już drugi raz spotykamy się na plaży w Wieliszewie.podaję link do imprezy, a szczegóły gdzie i o której się spotykamy podam w przyszłym tygodniu :)http://www.ok.wieliszew.pl/index.php?cmd=w...&opt=pokaz&id=8 szczególnie polecam Romana Roczenia w piątek. To fenomenalny niewidomy sznatmen, którego nie można nie usłyszeć :)http://forum.motocyklistow.pl/Szanty-na-pl...AM--t78951.html a dla tych, którzy nie byli w ubiegłym roku odkopałam linkSzukałem tego tematu , bo ktoś "na rybce" o tym wspominał.Wreszcie znalazłem, a autorem jest ... Kaśka :clap: Postaram sie byc w piatek chociaż na chwilę wieczorem (Zieny na Chorwacji).PozdrawiamPaweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kate Posted August 21, 2008 Author Share Posted August 21, 2008 Proponuję ustawkę dla chętnych w Wieliszewie pod kościołem przy głównej trasie (trudno nie znależć :) Spotykamy się w piątek o godzinie 18.30Dajcie znać kto będzie, żebym wiedziała na kogo czekać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichaelO Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Ja bym się chętnie pojawił na szantach :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kate Posted August 21, 2008 Author Share Posted August 21, 2008 Ja bym się chętnie pojawił na szantach :) to zapraszam na ustawkę ( w razie czego mogę podać tel na priva) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drzewulec Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Mnie niestety nie będzie :) Zorganizuj cós :) we wrześniu, między 10 a 16, bo wtedy jak wszystko dobrze pójdzie będe w Polszy. Dam znaka jak będe. Pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aśka Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Mnie niestety nie będzie :( Zorganizuj cós :flesje: we wrześniu, między 10 a 16, bo wtedy jak wszystko dobrze pójdzie będe w Polszy. Dam znaka jak będe. Pozdro.To zapraszam na mordowanie 13 września-temat gdzieś tu obok ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drzewulec Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Kusząca propozycja :buttrock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zulus Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 A jedzie ktoś dzisiaj spod Torwaru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAKE Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Ja pewnie dojade pozniej ... bo to wstyd opuscic Romana Roczenia :banghead: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichaelO Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Zulus, ja mam blisko torwaru, ustawmy się tam i razem dojedziemy do Kate na 18.30 :banghead:Co ty na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zulus Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Zulus, ja mam blisko torwaru, ustawmy się tam i razem dojedziemy do Kate na 18.30 :banghead:Co ty na to? OK. 17.30? Może ktoś jeszcze dobije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichaelO Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Jestem, za . 17.30 Torwar, jak ktoś chce dołączyć to zapraszamy :banghead: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turtel Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 A jutro się ktoś wybiera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kate Posted August 22, 2008 Author Share Posted August 22, 2008 A jutro się ktoś wybiera? co do soboty to ustalimy dziś wszytsko na miejscu. Bo jutro jest też coś w NIeporęcie i zrobię tak ustawkę, zeby zaliczyć obie imprezy. Szczegóły jutro na FMSzkoda Drzewulec, ze Cię nei będzie, ale co się odwlecze to...... do zobaczenia we wrześniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts