fader42 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 drodzy koledzy -znawcy-użytkownicy-chce kupić motocykl taki jak w tytule, ino sie waham co wybrać preferuje krótkie niedzielne przejażdżki--mam44 lata nie mam żadnego pojęcia o wytrzymałości tych modeli na przebiegi w km , ceny napraw, itp, dziękuję za jakiekolwiek rady ,linki z opisami tych modeli--będę wdzięczny za numer- GG kogoś z was kto użytkuje takie motocykle józek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 dobry zwyczaj mówi, aby zapoznać się z zawartością forum, na którym się jest po raz pierwszy - przed zadaniem pytania: i tak wyniki wyszukiwania dla - dragstar, shadow. to po pierwszepo drugie z posta wnioskuję, że to Twój pierwszy kontakt z motocyklami; tym bardziej, że nie masz pisanego sprzętu w profilu. jeśli moje podejrzenie jest słuszne, polecam zapoznanie się z wynikami wyszukiwania dla słowa "pierwszy" - wyszukiwarka u góry po prawejna zakończenie, choć powinno być na początku - zalecam zapoznanie się z tym tematem, i oczywiście stosowanie zawartych w nim porad BTW nie mówi się "ino", ino "tylko" :icon_twisted: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 (edytowane) zadales pytanie o 2 moto ktore sa legenda i jest pewne ze wybranie któregokolwiek nie ma znaczenia bo i tak bedziesz w 7 niebie. Mozesz sie zastanawiac nad ich roznicami, mozesz sie zastanawiac czy lepsze jest chlodzenie powietrzem czy ciecza(chociaz ta oczywista odpowiedz nie dotyczy porshe i drag stara :) ) Radze przeczytac te recenzje i przymierzyc sie w realu a bedziesz wiedzial ktory Ci odpowiada. http://www.motogen.pl/laboratorium/testy-m...nski-harry.html http://www.motogen.pl/laboratorium/testymo...go-zachodu.html http://porownanie.katalog-motocykli.pl/ Edytowane 14 Sierpnia 2008 przez fazzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perelkabob Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 drodzy koledzy -znawcy-użytkownicy-chce kupić motocykl taki jak w tytule, ino sie waham co wybrać preferuje krótkie niedzielne przejażdżki--mam44 lata nie mam żadnego pojęcia o wytrzymałości tych modeli na przebiegi w km , ceny napraw, itp, dziękuję za jakiekolwiek rady ,linki z opisami tych modeli--będę wdzięczny za numer- GG kogoś z was kto użytkuje takie motocykle józekoczywiście honda moto chłodzony cieczą ale wygląd yamaha ma lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 oczywiście honda moto chłodzony cieczą ale wygląd yamaha ma lepszy i niby co ma wynikać z tej wypowiedzi? że ciecz lepsza, a jamaszka ładniejsza? drugie zależy od gustu, pierwsze jest dyskusyjne, bo chłodzenie to dodatkowy układ, który może podlegać uszkodzeniom i wymaga serwisowaniajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi