thepharaoh Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam,Szukałem na forum, ale nie znalazłem nic godnego uwagi.Jak w temacie: jak ustawić lusterka i do tego praktycznie. Podejrzewam, że ustawienie na sposób pana ździcha ze szkoły jazdy nie ma wiele wspólnego z rzeczywistością. Jestem chłop dość pokaźnych rozmiarów i jak ustawie tak oba lusterka na zasadzie trochę ramienia i dany pas to fajnie widzę lewą i prawą część jezdni ale nie widzę wtedy co się dzieje dokładnie za mną (jak centralne lusterko w puszce) chyba, że odchylę się w przeciwną stronę od lusterka. A największy problem kiedy jadę szybciej (powyżej 100 km/h [ok bez śmiechu]) i pochylam się do przodu żeby schować się przed wiatrem to wtedy w lusterkach widzę tylko mały obszar za mną a nie całą długość i jakoś głupio mi wtedy brać się do wyprzedzania i wylądować pod prującymi 180 km/h pajacami w golfie :) Jak wy je ustawiacie? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 ten post może podpowiedzieć. ale istotne jest również to, czym jeździsz - a jakoś nie raczyłeś podać tej wiadomości w profiluhint: do niektórych motocykli można dokupić dystanse montowane między owiewkę a wysięgnik, na nakedach z wymianą lusterek na takie z dłuższym wysięgnikiem zasadniczo nie ma problemu. japsi i ich pojmowanie ergonomii bywa często odmienne od naszegojsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thepharaoh Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Dzięki, poczytam ten pościk i uzupełniłem już profil :) żeby nie zakładać nowego tematu, bardzo bym prosił jak ktoś ma pod ręką o linki do czegoś o bodysteeringu, jak schodzić na kolanko etc. Kiedyś widziałem na forum taki temat gdzie Janusz i Tomek K wymieniali poglądy o bodysteeringu ale za nic nie moge tego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Kiedyś widziałem na forum taki temat gdzie Janusz i Tomek K wymieniali poglądy o bodysteeringu ale za nic nie moge tego znaleźć. Krótki kurs obsługi wyszukiwarki :crossy: . W słowach kluczowych wpisujesz "body", filtrujesz wyniki wg nazwy użytkownika, wybierasz forum Szkoła Jazdy i wychodzi to :) : http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...c=24196&hl=body Kształcący wątek - szkoda, że Janusz tak rzadko tu zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi