tango Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 I tutaj w kwestii uprawnien zgadzam sie z Jeszua - nie chodzi tylko o przepisy ale i podstawy jak jezdzic...A co do ogladania sie - mialem identyczna sytuacje - samochod jadacy przed mna nagle ostro zahamowal - dokladnie w momencie kiedy odwrocilem glowe zeby sprawdzic czy moge zmieniic pas... Patrz w lusterka - samochody sa wszedzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcmerc Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 a ja ostatnio malo nie przywalilem w poprzedzające auto jak obejrzalem się za panną na ulicy. Uważajciew sezonie panny są wszędzie ale nie rozglądajcie się za nimi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1sport Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 a ja ostatnio malo nie przywalilem w poprzedzające auto jak obejrzalem się za panną na ulicy. Uważajciew sezonie panny są wszędzie ale nie rozglądajcie się za nimi :)Łato mówić, nie rozgladajcie się za pannami :) .Ja to patrzę jak jest puściej na drodze, a nie w centrum miasta gdzie jest bardzo duży ruch, bo wtedy chwila nieuwagi i nieszczęście gotowe.A co to by był za sezon, gdyby na ulicach nie było pięknych widoków, a jak taką widzisz to i jazda od razu jakoś lepiej wychodzi :) .Nie ma to jak urocze spojrzenie laski jak ty sobie pomykasz na moto :bigrazz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY VTWIN Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 jak wyprzedza mnie jakiś samochód zawsze jest moment, kiedy nie widzę go w lusterku. mam na to sposób . duże, chromowane kierunkowskazy :banghead: odbicia na nich są tak duże i dobre, że unikam takich sytuacji :banghead: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi