Pawel_ns Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Witam mam problem z załozeniem klocków przedniego hamulca czy mogby mi ktos zilustrowac wytłumaczy jak to zrobic sciagłem ale nie moge załozyc tzn zakładam ale ociera o metal tarcza z zaciskiem poztym urwala mi sie linka od i tu jest problem bo nie wiem jak sie to nazywa :icon_eek: pisze na tym solejnoda co to jest i po co co sie dzieje jak tej linki nie ma ona wchodzi do pokrywy zaworów tam jest taka wajcha z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghollum Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Witam mam problem z załozeniem klocków przedniego hamulca czy mogby mi ktos zilustrowac wytłumaczy jak to zrobic sciagłem ale nie moge załozyc tzn zakładam ale ociera o metal tarcza z zaciskiem poztym urwala mi sie linka od i tu jest problem bo nie wiem jak sie to nazywa :icon_mrgreen: pisze na tym solejnoda co to jest i po co co sie dzieje jak tej linki nie ma ona wchodzi do pokrywy zaworów tam jest taka wajcha z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam PawełCo do linki i tej "wajchy" to prawdopodobnie jest to linka od odprężnika, nie wiem czy w BIGu jest on automatyczny czy ręczny, ale wydaje mi się że automat ,jeśli tak to będą "niewielkie" problemy z odpaleniem.A ten problem z hamulcem hmmm, opisz dokładnie o co ci chodzi. :icon_mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel_ns Posted August 13, 2008 Author Share Posted August 13, 2008 Oto zdjecie zacisku strzałka zaznaczyłem miejsce w którym mi ociera nie wiem czy dobrze zakładam mniejszy klocek . Jakie zadanie ma blaszka w zacisku która ma jest jak ma byc ona założona http://images32.fotosik.pl/342/ecb27210390de9b9.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts